امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

خُدآفِس!
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(11-04-2014، 13:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو مرغ بچه Big Grin
بـــآی ((((((:

امیر میدونستی که بهت نظر داره؟ Big Grin

جوابــت فقــد سکــوتــه عـرفـآن !!

من بــه هیچکی نظــر نـدآرم !!

تو که الآن حرف زدی!!Undecided

چی گفتـم ؟ گفتـم به امیــر نظــر دآرم ؟؟ |:

مـن پشتـه دستـمو دآغ کردم نتی عـآشق نشــم !!!!

بیخی باو

اینا حرف زیاد میزنن

خودم و خودت میدونیم اینجا کی نظر داره

مگه نع؟؟؟Smile
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence ، meliya
(11-04-2014، 13:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگی بـآی |:

قسمــت نشــد بـه امیـــر کرم بریزم |||=

برو مرغ بچه Big Grin
بـــآی ((((((:

هووووووم ((((:
میخوای اذیتش کنی ؟ یا راس میگی ؟ (((((:

راست میگم. حیف که خصوصیای قدیمیمو پاک کردم وگرنه عکس برات میگرفتمUndecided
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Mr.Robot
عرفان با ش سخته نمیدونم چی بگم اونجا |:
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘
(11-04-2014، 13:22)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـمـد !!
رفـتـنـی شـدی ؟؟

سـر قـبـرت از کـودوم گـل هـآ بـزآرم !!

فـک کـنـم مـیـخـک دوس مـیـدآری !!

جاان؟؟

با منی؟؟

نه!

من گلایل دوس دارم!
(11-04-2014، 13:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگی بـآی |:

قسمــت نشــد بـه امیـــر کرم بریزم |||=

برو مرغ بچه Big Grin
بـــآی ((((((:

هووووووم ((((:
میخوای اذیتش کنی ؟ یا راس میگی ؟ (((((:

هع

این یکی راTongue

سپاس شده توسط Dead Silence ، meliya
(11-04-2014، 13:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان با ش سخته نمیدونم چی بگم اونجا |:

اینو بنویس:

شبا یه چیزایی می‌بینم که خراب می‌کنه روزمُ / روزا یه چیزایی می‌بینم که خراب می‌کنه روحمُ
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، First Star
(11-04-2014، 13:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگم. حیف که خصوصیای قدیمیمو پاک کردم وگرنه عکس برات میگرفتمUndecided

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=100631&pid=1774707#pid1774707

هی هردوشون الکی قوقولی می کننTongue

سپاس شده توسط Dead Silence ، ✘v!☻lent girl✘ ، meliya
|:
چرا يهو غيب شدم-_-
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ✘v!☻lent girl✘
(11-04-2014، 13:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:23)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:22)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو مرغ بچه Big Grin
بـــآی ((((((:

مرگ

هردوتون

ب دخدر من توهین نکنید

دیروز ب اندازه کافی اذیتش کردین
هـنـوز رو دوره !!

مــنـم مـیـخـوآم اذیـتـش کـنـم !!

بیا تو گود. خیلی حال میدهSmile
حـآل مـیـده ?? [!!]
عـرفـآن مـلـیـتـآ زنـتـه عـآیـآ ؟؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 170
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان