امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

نه باو میتونی کس خاصیو واسم بکشی؟14k
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 124

آگهی
(10-04-2014، 22:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خمیـازهههههههههههههههههههههه -_- [!!]

کیا الـان خمیازشون گرفت!؟ |:

من ! :|
خدا خیرت بده خوابم گرف!

(10-04-2014، 22:39)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره گلم
هر کی رو بخوای ! ^_^
خودتم خواستی خلاص می کنم !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط # αпGεʟ
وا منکه زامبی شدم157f

(10-04-2014، 22:42)aidin 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 22:40)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 22:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا خیرت بده خوابم گرف!

(10-04-2014، 22:39)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره گلم
هر کی رو بخوای ! ^_^

امضاتو ، تو اس ام اس هام دارم خیلی باحاله
خب
چه کنم ؟؟؟؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(10-04-2014، 22:39)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چه جالب !
تا به حال چند تا پیدا کردی ؟؟؟
بحث رو عوض نکن چه خبرا ؟؟!
امن و امانه همه جا ؟؟؟
زیاد ! :|
سلامتی رهبر :|
همه زیر پتوئن ! :|
(10-04-2014، 22:41)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا منکه زامبی شدم157f

گلم اگه کسی رو در نظر نداری من برم بخوابم بدجور مستم !

(10-04-2014، 22:43)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 22:39)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چه جالب !
تا به حال چند تا پیدا کردی ؟؟؟
بحث رو عوض نکن چه خبرا ؟؟!
امن و امانه همه جا ؟؟؟
زیاد ! :|
سلامتی رهبر :|
همه زیر پتوئن ! :|
عه چه خوب
بهشون بگو همون زیر بمونن نکنه سرما بخورن
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(10-04-2014، 22:45)aidin 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 22:43)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 22:42)aidin 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 22:40)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا خیرت بده خوابم گرف!

آره گلم
هر کی رو بخوای ! ^_^

امضاتو ، تو اس ام اس هام دارم خیلی باحاله
خب
چه کنم ؟؟؟؟

هیچکاری. من که نگفتم کاری کنی

میگم امضات قشنگه
ممنون ! :|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

|: لعـی من چجور آدمیم!؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 124
(10-04-2014، 22:44)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چه خوب
حتمن :|
(10-04-2014، 22:48)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 22:44)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چه خوب
حتمن :|

ممنون
چه دخدر حرف گوش کنی هستی عزیزم ^__-
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان