امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

هع ((((:
فک کن من جلو تو سوتی بدم (((:
جم کن باو .. دور فروزنم خط بکش =)))))
 سپاس شده توسط ҐزاפــــҐ ، # αпGεʟ
آگهی
(10-04-2014، 18:32)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان تورو چ ب من؟
پ بخف

خو تو برگشتی گفتی خودت بهش عمل کُن ایسان منم جوابتو دادم ..

حرفی که میزنی روش وایسا .. نع اینکه دم پَر شی ازش ..

بلی ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 77
 سپاس شده توسط pink lady ، # αпGεʟ
(10-04-2014، 18:33)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:30)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:26)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:23)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:18)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بجا این حرفا خودتو تغییر بده آدم عاقل!
چون همه بهت میگن نخود هر اش،دلیل نمیشه اینطوری کنی!
خنگ!
بجاش دیگه دخالت نکن!
یه خورده غرور داشته باش!
همه بهت چرتو پرت میگن!
من شخصا حالم ازت بهم میخوره!
رک میگما!
خداییش!

با اجازت غیرتو دارم.ولی من بر عکس تو ام.فوق العاده انتقاد پذیر و از انتقادت خوشم اومد.
نکنه میخواستی اینم نداشته باشی!
تو اصلن میدونی من انتقاد پذیرم یا نه که میگی بر عکس تو؟؟؟؟؟؟
اصلن تو منو میشناسی؟؟؟؟

دعوا نکن.بیخیال شو.

کم اوردی نع؟؟؟-___-
Dodgy
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 77
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(10-04-2014، 18:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عن چُلوکیـده دیدین تـا حـالا!؟ |:

ب شُماها میگن عن چُلوکیـده -_- [!!]

غزاله خانوم عنو هرچی دستمالی ترش کُنی بوش بیشتر در میاد .. [!!]

اگه از همون اول چیزی نمیگُفتی دُرُس میشُد |:

با شُماهم بودم آقا عرفان -_-

و شُما ی تنهای بی ستاره : هروقت گُفتن عن بپر وسط بگو من :| ..

و اینک جُمله ی پایانی .. این در اگر دربند دارد در مانند در ماند .. [-_-]

دهنت:طلا ،زمرد،الماس،یاقوت!
ترکوندی ها!
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، # αпGεʟ
1 لحظـه خفــه شـید همتون -__-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(10-04-2014، 18:34)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:31)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:29)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:26)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـمو 5 روز چـیــه !؟
1 سـآل مـحروم کـُن راحـت شیــم -_- !
شما هنوز کارت پیش من گیره ها =))))

گـیر بـآشه {: ...
هـمون کـاری کـه اونـجا کردَمـ میتـونم اینـجـامـ کـُنــَم ^_^
کـاری نـدارع !
بدو دیگـه یه فـحش بـده عـموم بـآ یـه کلیک میتونـع مـحرومـت کــنـه !

غزل میخوای برای خودت شر درست کنی؟
بـه تو چـه !

راست میگی به من چه.برو محروم شو حالشو ببر.
(10-04-2014، 18:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:32)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان تورو چ ب من؟
پ بخف

خو تو برگشتی گفتی خودت بهش عمل کُن ایسان منم جوابتو دادم ..

حرفی که میزنی روش وایسا .. نع اینکه دم پَر شی ازش ..

بلی ..

آوره گفتم اول خودت از گند خلقی درآ
بد مردمو ارشاد کن
-ـ-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 77
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(10-04-2014، 18:32)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـه شمـا ربـطی نـداره !
چـه بـگم چـه نـگم بـآید کـارمـو انـجام بـدم!!

تو یکی زر نزن دیه خانومی که ب آرتین میگم که اخراجت کُنه .. [!!!]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 77
 سپاس شده توسط ҐزاפــــҐ ، # αпGεʟ ، pink lady
(10-04-2014، 18:32)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:29)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:22)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:20)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی این پسره رو بگیره
میبندمش به فوش بعد دیگه نمیتونم جواب پس بدم -_-

واي اين دوباره اومد |:
این نه ، ایشون (((;
بعدم اسم دارم که باید تهش یه خانوم اضافه کنی -_-
رو ندادم که (((:

ما كاريتم نداشته باشيم به ادم ميپري |:
خودتو قاطی ما آدما نکن -_-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، MissLone

ایسان تورو چ ب من؟
پ بخف

کتابو برعکس گرفتی گلم!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان