امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(10-04-2014، 18:06)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعن چ قد خوب بود اون زمان ک دخترا رو زنده ب گور میکردن :|
حیف -_- اونموقع وجود خارجی نداشتم -_-
الانم شک دارم داشته باشی -_-

(10-04-2014، 18:06)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حـداقل اخـطار مـیدی بـآ پ.خ بـده !!
مـن اون موقـع حتی اینـجامـ نبـودَمـ !!
فقــد یـه صــفــحه باز بود اونـم گـفــتگوی آزاد اونجـا -_- !!
اصلـا کـنترل پـنلم نـرفــتم !!
حـالا اگر من مـحروم باید باشم پگاه هم باید بـاشه !!!
شما قبلنم مورد داشتی :|
 سپاس شده توسط ҐزاפــــҐ
آگهی
(10-04-2014، 18:05)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:04)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه داری شورشو در میاریا.آقا جان بیخیال شو.حالا اتفاقیه که افتاده.
این کیه؟ :|

صـآلــح ||:
 سپاس شده توسط ғдф!ทд ^ــ^
(10-04-2014، 17:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:54)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن کـاری نـکردَمــ فقــد داشــتم بـآ پـگاه حـرف میزــدم اگـه دربارهی فروم هـآی مـُشــابــه بــوده خــو خـودتونم دربارش حــرف مـیزدیـــــــد ! :97:
خب چیکار کنم ؟! :|

ایـن بود مـدیریــتی Dodgy
اگـه من مـحروم شــُدَمـ اونــمــ بـآید بــشــه !!
مـنـ و اون دآشــتیـم دربـاره اینـجا حـرف مـیزدیــم اگـر نــه اون آزاد بـآشه مـنم بـآید از مـحرومــیتی در بـیامـ DodgyDodgy

باو مدیرای اونجا همشون بدنWink

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 69
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، # αпGεʟ ، ҐزاפــــҐ ، pink lady
(10-04-2014، 18:05)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:04)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخود هر آش -_-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ~KiAηA~
وای بچه ها!
دوستم میگه تو این چند ماه خیلی عوض شدم!
شما چی حس میکنین؟؟؟؟

(10-04-2014، 18:08)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخود هر آش -_-

دهـــنتو طلـــآ بگیرن!
حرف دلمو زدی!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
سلام-_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 69

سپاس شده توسط ERF@N
(10-04-2014، 18:07)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:06)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعن چ قد خوب بود اون زمان ک دخترا رو زنده ب گور میکردن :|
حیف -_- اونموقع وجود خارجی نداشتم -_-
الانم شک دارم داشته باشی -_-

(10-04-2014، 18:06)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حـداقل اخـطار مـیدی بـآ پ.خ بـده !!
مـن اون موقـع حتی اینـجامـ نبـودَمـ !!
فقــد یـه صــفــحه باز بود اونـم گـفــتگوی آزاد اونجـا -_- !!
اصلـا کـنترل پـنلم نـرفــتم !!
حـالا اگر من مـحروم باید باشم پگاه هم باید بـاشه !!!
شما قبلنم مورد داشتی :|
قـبلا فقـد یه دو کلمـه داشتم با هلنا حرف میزدمـ !!
بعد کـه شمـآ گفتی بـحثو تـموم کـردیـم !!
درضــمن انـقــدر بحـثو عـوض نـکن -_-
یا من اگر مـحرومم پـگام باید مـحروم شــه
یـآ من از مـحرومیت در آم !
عرفـآن ی سـوال بپرســَم ؟؟ |:"
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
(10-04-2014، 18:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفـآن ی سـوال بپرســَم ؟؟ |:"

آرهSmile
 سپاس شده توسط Dead Silence
(10-04-2014، 18:08)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخود هر آش -_-

میخوام تغییر نام بدم.بهم بگین نخود هر آش.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان