امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(10-04-2014، 17:58)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـن بود مـدیریــتی Dodgy
اگـه  من مـحروم شــُدَمـ اونــمــ بـآید بــشــه !!
مـنـ و اون دآشــتیـم دربـاره اینـجا حـرف مـیزدیــم اگـر نــه اون آزاد بـآشه مـنم بـآید از مـحرومــیتی در بـیامـ DodgyDodgy
شما بحث و شروع کردی -_-
هــه !
اون دآش بـهـ آوآ مـیگــُفت صـآبر آن برو تو فـلش !!
-_- مـنم پـرسیدَمـ بـآ چـه نـامـی عـُضـو !
آگهی
4 گیگ دان کردم نت م پوکید :|
(10-04-2014، 18:01)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــه !
چرا اخطار دادم باز ادامه دادی ؟! :|

(10-04-2014، 18:02)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4 گیگ دان کردم نت م پوکید :|
عن -_-
 سپاس شده توسط ҐزاפــــҐ
(10-04-2014، 18:00)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:54)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن کـاری نـکردَمــ فقــد داشــتم بـآ پـگاه حـرف میزــدم اگـه دربارهی فروم هـآی مـُشــابــه بــوده خــو خـودتونم دربارش حــرف مـیزدیـــــــد ! :97:
خب چیکار کنم ؟! :|

اگـه من مـحروم شــُدَمـ اونــمــ بـآید بــشــه !!
مـنـ و اون دآشــتیـم دربـاره اینـجا حـرف مـیزدیــم اگـر نــه اون آزاد بـآشه مـنم بـآید از مـحرومــیتی در بـیامـ DodgyDodgy

بابا بیخیال.زیاد خودتو ناراحت نکن.مگه کی تموم میشه؟
24 سـآعــت دیگـهـ !!-_-
(10-04-2014، 18:01)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:58)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگـه  من مـحروم شــُدَمـ اونــمــ بـآید بــشــه !!
شما بحث و شروع کردی -_-
هــه !

دیگه داری شورشو در میاریا.آقا جان بیخیال شو.حالا اتفاقیه که افتاده.

(10-04-2014، 18:03)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:00)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:54)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن کـاری نـکردَمــ فقــد داشــتم بـآ پـگاه حـرف میزــدم اگـه دربارهی فروم هـآی مـُشــابــه بــوده خــو خـودتونم دربارش حــرف مـیزدیـــــــد ! :97:
خب چیکار کنم ؟! :|

اگـه من مـحروم شــُدَمـ اونــمــ بـآید بــشــه !!

بابا بیخیال.زیاد خودتو ناراحت نکن.مگه کی تموم میشه؟
24 سـآعــت دیگـهـ !!-_-

خوب حالا.یه جوری میگی انگار یه ماه محروم شدی.
(10-04-2014، 18:04)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه داری شورشو در میاریا.آقا جان بیخیال شو.حالا اتفاقیه که افتاده.
این کیه؟ :|
 سپاس شده توسط ҐزاפــــҐ
(10-04-2014، 17:59)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرعت کمه حوصله ندارم وقتشم ندارم نیم ساعت صب کنم تا ی ص باز شه واسه لیست دوستان -_-

دروغگو .. -_- راحت بگو از من بدت میاد [!!]

لـادن هوییی |: [!!]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 68
واقعن چ قد خوب بود اون زمان ک دخترا رو زنده ب گور میکردن :|
حیف -_- اونموقع وجود خارجی نداشتم -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سُرعــت ر*ده |:

وآلـآ بـ, قرعــآن |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ҐزاפــــҐ
(10-04-2014، 18:02)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــه !
چرا اخطار دادم باز ادامه دادی ؟! :|
حـداقل اخـطار مـیدی بـآ پ.خ بـده !!
مـن اون موقـع حتی اینـجامـ نبـودَمـ !!
فقــد یـه صــفــحه باز بود اونـم گـفــتگوی آزاد اونجـا -_- !!
اصلـا کـنترل پـنلم نـرفــتم !!
حـالا اگر من مـحروم باید باشم پگاه هم باید بـاشه !!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان