امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

دوس دارم بمونم ولی باس برم (:

از همه ی اونایی که امروز باهام همدردی کردن ممنونم ^_^

خدافس
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ✘PETER✘ ، # αпGεʟ
آگهی
(10-04-2014، 17:44)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی ور چی اینستا؟
چی؟
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(10-04-2014، 17:41)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:37)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:30)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریض^-^

منم میخواستم همینو بگم:|

خو من چه کا کنم.پارمیدا گفت بذارم.
ی لحظه دلم واسه وان دی سوخت:|

چرا؟چون من گذاشتم؟
ارع-_-
هع!!
دهنتو طلا بگیرن!
من جیگرم خون شد!
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، # αпGεʟ
(10-04-2014، 17:46)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام بام قهری!؟ T_T
-_-
نه -_-

واقعنی؟! -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 66
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(10-04-2014، 17:49)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

مـن کـاری نـکردَمــ فقــد داشــتم بـآ پـگاه حـرف میزــدم اگـه دربارهی فروم هـآی مـُشــابــه بــوده خــو خـودتونم دربارش حــرف مـیزدیـــــــد ! :97:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
جفتش عوض شد.
خـآنــومـآ و آقـآیـــون ~~~~ >دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=100733

و

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=100445

و

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=100736

به دردتون میخـوره از مـآ گفتــن -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby
(10-04-2014، 17:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:46)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام بام قهری!؟ T_T
-_-
نه -_-

واقعنی؟! -_-

:|
اره-_-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
لـادن گیج شُدم من تو لـادنی یا مریم!؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 66
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(10-04-2014، 17:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن کـاری نـکردَمــ فقــد داشــتم بـآ پـگاه حـرف میزــدم اگـه دربارهی فروم هـآی مـُشــابــه بــوده خــو خـودتونم دربارش حــرف مـیزدیـــــــد ! :97:
خب چیکار کنم ؟! :|
 سپاس شده توسط ҐزاפــــҐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان