امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(10-04-2014، 14:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا یکی که تو اینگلیسی وارد معنیه اینو بهم بگه |:
a hollow musical instrument with plastic or skin stretched across its round frame\نیم ساعت دیگه کلاس دارم |: بم بگید چیه

یه ابزار موسیقی توخالی با پلاستیک یا پوست منبسط شده دور یه چهار چوب|:
عجب!-__-
چی گفتم?
سواله?o_o"
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Ã V Ä Ť Å Ŗ ، Mr.Robot ، Brooklyn Baby
آگهی
(10-04-2014، 14:29)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:28)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:23)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه^______^

من نميدونم كاربران مهمان گرامي چرا ميان تو گفتگو ؟ o___0
سلــآمـــ -_-

خوفي ؟

(10-04-2014، 14:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:22)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اهورا سگت خعلی بامزس^_^
شنیده بودم سگ رو تو ایران ممنوع کردن:/

بله!
ممنون(:
ارع میگیرن-__-

یه بار هم بهم گیر دادن ولی من اهورام((:با پنج هزارتومن خریدمشون|:
کسی حق ندارع الکی به من گیر بده|:
اونم بخاطر جعفر-_-
البته سگ من نیستا!
قراره مال من باشه...

من از هاپو ميترسم cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
نـــع -_- خـوب نـیســتَمـ !!
____
انــقدر بچـــهــ نــبــآش !!
نبــآس از هــآپــو بــترسی !!
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
ســـلام ...
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(10-04-2014، 14:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه شوق و ذوق نخسه جدید هم ندارم..

سلام

سلام((:

حصین ابلیسه آواتارت؟:/

پوفف
(10-04-2014، 14:30)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:22)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله!
ممنون(:
ارع میگیرن-__-

اونم بخاطر جعفر-_-
البته سگ من نیستا!
قراره مال من باشه...
فقط 5هزار تومن؟؟0_0
ها؟؟/جعفر؟
خخخخخخخ
من فک کردم بالای عکس واس خنده نوشتیBig Grin
خنده داره?-__-
اره با پنج هزارتومن
(10-04-2014، 14:35)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:29)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:28)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:23)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه^______^

من نميدونم كاربران مهمان گرامي چرا ميان تو گفتگو ؟ o___0
سلــآمـــ -_-

خوفي ؟

بله!
ممنون(:
ارع میگیرن-__-

اونم بخاطر جعفر-_-
البته سگ من نیستا!
قراره مال من باشه...

من از هاپو ميترسم cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
نـــع -_- خـوب نـیســتَمـ !!
____
انــقدر بچـــهــ نــبــآش !!
نبــآس از هــآپــو بــترسی !!

چراع خوف نيسي ؟

هاپو ترسناكه 0____0
(10-04-2014، 14:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه شوق و ذوق نخسه جدید هم ندارم..

سلام

سلام((:

حصین ابلیسه آواتارت؟:/

پوفف

اره!
چی شده?
(10-04-2014، 14:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا یکی که تو اینگلیسی وارد معنیه اینو بهم بگه |:
a hollow musical instrument with plastic or skin stretched across its round frame\نیم ساعت دیگه کلاس دارم |: بم بگید چیه

یه ابزار موسیقی توخالی با پلاستیک یا پوست منبسط شده دور یه چهار چوب|:
عجب!-__-
چی گفتم?
سواله?o_o"

نه تعریف طبل تو کتابمون |: والا آسون ترم میشد |: معنی خارجیشو حفظ کردن راحت تر از ایرانیشه Big Grin
(10-04-2014، 14:36)avatar22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام ...

علیک برادر علیرضا(:
 سپاس شده توسط Ã V Ä Ť Å Ŗ
(10-04-2014، 14:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش حس عذاب وجدانمو بیشتر میکنن

از این به بعد به هیچکس هیچ حسی ندارم

عاشق لویی نیستم از النور هم متنفر نیستم

حس میکنم پروفایلم با خودم هماهنگی نداره ولی این شخصیت جدیدمه

پوفف ..

پوفف .. گرفتاریمون کم بود اینم اضافه شُد ..

چته!؟ |:

مُهم نی دوران بلوغه .. جدی نگیرش .. نع دروغ گفتم جدی بگیرش

زندگیتو بُکن ..

منم این دوران رو گذروندم .. -_- ..

هرچی جدی باشه بدتر میشی .

من همیشه همراه با جدی بودنم شوخی هم میکنم .. [!!]

خودتو خراب نکن فاطمه ..

نکن .. نزار مث اون بشی .. نزار من بدبخت بشم نزار دنیامو ب برگردوندن فاطمه ی اصلی حروم کنم ..

قبل از اینکه بیشتر بری جلوتر زودتر بهت میگم .. اونم عوض شُد من و اهورا تلاشمونو کردیم

که برگرده ب همون قبلیش ولی برنگشت ..

تو عوض نشو که بخوام برت گردونم ..

جون من ..

اذیت نکن -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 33
 سپاس شده توسط ~HiSssh~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان