امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

(09-04-2014، 20:41)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 20:39)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 20:37)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 20:32)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 20:31)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتر خو ^ـــ^
رقیب عاشقی کمتر ^ـــــــ^

خیـر .. مـن دسبردار نیستـم .. اگـه تو با ستآره ازدواج کنـی میـرم با نسـی ازدواج میکنـم (((:

بازی بازی با ناموس منم بازی ؟:\

(09-04-2014، 20:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخ مهشید پ چرا وحشی ؟ واعععععععععععععAngel
اری خوبم تو خوبی ؟

خوب حقیقته دیگه :\
خوبم مرررسی ♥

قـول بـده دیـه ب ستـی نظـر نـداشتـه باشی منـم دیه از نسی حـرف نمیـزنـم .. (((: معـآمله ی خـوبیـه نـه ؟؟ ((((((:

نــع!

مخشیــد .. !! مخشیــد جونـم ؟؟ مخشیــدی ؟؟ مـَخی ؟؟ مخشــوو ^ــ^ ؟؟
|:
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
ســـوآره ســرـنــوشـــتـــمـ کـــجـــآ نــمـــیـدونــمـ،یــه جـــا نــمــیــمــونــمـ..!

هوفف..
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(09-04-2014، 20:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 20:34)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 20:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن حـرص نـمـیـخـورم!! -__-

خوشمزه نی ؟
مشکلش چیه -ـــ- ؟

پـیـتـزا رو تـرجیـح مـیـدم!-__-

من نیــِز قرمه سبزی رو ترجیح میدم !
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام^-^
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
بـه سلـامتیـِ اونی کـه میـدونه ؛ ولـی ساکت میمـونه ...

همیشـه فک میکُنی اونی که بهتـرینه از همه لـاشی تـرینـه تـأکید میکُنم از همـه [!!!]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 192
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(09-04-2014، 20:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 20:45)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شناختم غزل ^ـ^

درُســــــــــــــــــــــــــــــــــــــت بـــنویس !!
شنــآخــتی !؟ ..
کــیو ||: .. !؟
امضاتو ! :\
(09-04-2014، 20:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهـی ترجُمـه ی اون حرفت ~~> ما چیز بدی برای ایجاد زندگی نداریم ، در خودمان نه نداریم

فک کنم این میشه...
این معنیو اصطلاحی میده ..
ما چیزی برای ایجاد زندگی نداریم،بدی هارو در خودمان میریزیم..!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آخ ببخشید /:
این دوستم زنگ زد تا 20 فقط حرف زد :|
اخر سر گفتم باشع دیگه من برم دست به آب خدافظ :|
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
شما در هنگام تولد چه گفتید
1 ما نخواییم بیایم بیرون کیو باید ببینیم
2دست تو بکش خودم میام بیرون
3برید کنار من اومد
4من به نشانی اعتراض سکوت کردم
5 ای لایو پی ام سي
6 دخترم یا پسر
7یا علی:exclamation
8 نا محرم تو اتاق نباشه شورت پا نیست
9. از تعجب تا دوسال حرف نزدم
10. من چیزی نگفتم همه گفتن عجب عروسکیه
11. من کیم تو کی هستی اینجا کجاست
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 192
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(09-04-2014، 20:47)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 20:41)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 20:39)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 20:37)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 20:32)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیـر .. مـن دسبردار نیستـم .. اگـه تو با ستآره ازدواج کنـی میـرم با نسـی ازدواج میکنـم (((:

بازی بازی با ناموس منم بازی ؟:\

(09-04-2014، 20:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخ مهشید پ چرا وحشی ؟ واعععععععععععععAngel
اری خوبم تو خوبی ؟

خوب حقیقته دیگه :\
خوبم مرررسی ♥

قـول بـده دیـه ب ستـی نظـر نـداشتـه باشی منـم دیه از نسی حـرف نمیـزنـم .. (((: معـآمله ی خـوبیـه نـه ؟؟ ((((((:

نــع!

مخشیــد .. !! مخشیــد جونـم ؟؟ مخشیــدی ؟؟ مـَخی ؟؟ مخشــوو ^ــ^ ؟؟

هــــــا؟
گـــ*و نخور !((شوخی کردمااعع ))
شریکی استف میکنیم !Big Grin
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان