امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

(09-04-2014، 19:47)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:43)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:40)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا کسی سپاس نکرد
ببین کسی شوهرت نمیشه!
وای وای وای وای !

فاطمس ^_______________________^

ها ؟!
جواب نمیدی نمیدی یه دفعه نا مفهوم میدی ! :|
نميدونم |:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 179
آگهی
تو جنگ ایران و امریکاp336

(09-04-2014، 19:50)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:47)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:43)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:41)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:40)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحالم ^_^
y?

فردا اردو داريم ^_^

ME 2

ببخشين من زبونپسرارونميفهمن
{بهي مترجم زبان پسر +حقوق نيازم منديم }
|:

میفرماییم که ماهم همینطور!!
 سپاس شده توسط MONA-GH
(09-04-2014، 19:52)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=8167

چی؟؟؟

مرضی دیگه چرا؟؟

بابا اینجا چه خبره؟؟

شي شي م برداشتن cry girl
(09-04-2014، 19:49)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــییییییییم -__-
جوک میگیا -__-
مگه کسی منو میخواد ؟؟cold

من می خوام

تازع تو ک دنبال شوور نبودیع

اووووووووووووم ! -__-
من پش دستمو داغ کردم ک دیه عاشق نشم -__-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(09-04-2014، 19:53)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداهممون رو هم بيامرزه (:
(09-04-2014، 19:52)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:47)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:40)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا کسی سپاس نکرد
ببین کسی شوهرت نمیشه!
وای وای وای وای !

فاطمس ^_______________________^

ها ؟!
جواب نمیدی نمیدی یه دفعه نا مفهوم میدی ! :|
نميدونم |:

هیجان زده ای ها موناع!
خوش بگدذره فرداع ! =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

عکسمو دوباره گذاشتم برید بسپاسید -__-
سریـــــــــــــــع
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
بله!!

بقیه ی قصه مون..

خالتور قصه ی ما از هر سه ماه میگفت من میرم دیگه بر نمیگردم...

ولی بعده یه ماه بر میگشت میگفت ایندفعه رو بخاطر فلانی اومدم!!

دقیقن چهار برا اینکارو اجام داد!!

خالتوره دیگه چیکارش کنیم!!
(09-04-2014، 19:53)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی بیچاره

حیف ک من یادم نمیاد

حالا یکی را واسم پیدا کن

(09-04-2014، 19:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووووووووووم ! -__-
من پش دستمو داغ کردم ک دیه عاشق نشم -__-

این ک با عاشق شدن فرق فوکوله
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان