(09-04-2014، 16:54)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-04-2014، 16:33)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-04-2014، 16:31)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلااااااااااااااااااااااام کسی صدای منومیشنوه
صدامو داری؟
به احترامت هیچ وقت منـــــــــــــــ
نمینداختم
نگامو جایی
انقدر بدم میاد بعضی ها شعر رو حفظ نیستن و ... -_-
به احترامت هیچ وقت حتی من نمینداختم نگامو جایی
(09-04-2014، 16:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلـآم کریس|:
آقا این قدر نگید کریس حالم بهم خورد ):
امیر رضا
اسی علیک سلام فک کنم مرضیه ؟ |:
(09-04-2014، 16:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلـآم بـرادر نویسنــده کـ, اسمتــو نمیــدونم-_-
امیر رضا
آقا من چطور اسم همه رو میدونم هیش کی اسم من رو نمیدونه ...
علیک مرضیه |:
چه قد مرضیه ... |:
(09-04-2014، 16:57)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-04-2014، 16:54)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهم نی
(09-04-2014، 16:33)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-04-2014، 16:31)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلااااااااااااااااااااااام کسی صدای منومیشنوه
صدامو داری؟
به احترامت هیچ وقت منـــــــــــــــ
نمینداختم
نگامو جایی
انقدر بدم میاد بعضی ها شعر رو حفظ نیستن و ... -_-
به احترامت هیچ وقت حتی من نمینداختم نگامو جایی
اصلا این آهنگشو تا حالا نشنیدم
انقد دوستام خوندنش یه چیزاییشو یاد گرفتم
من حفضم از بیخ تا آخر :cool:
صدامو داری ؟ به احترامت هیچ وقت حتی من نمینداختم نگامو جایی ...
رفتی با این که میدونستی تو رو دوست دارم و رو هیچکی نی اون حسی که رو تو بود و هست ...
شاید از اولشم من بودم که نباید میزاشتم و تو دست ...
رو همه خوبیا بستی چطور چشاتو هیس هیچی نگو فقط ببر صداتو ...