امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

واقعا مرسی از این همه توجه Smile
 سپاس شده توسط ♫ love ♫ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Brooklyn Baby
آگهی
(09-04-2014، 16:06)love you**** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 16:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 16:02)love you**** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا کیه؟
اسم من پونه هست
13
ششم
مدرسه فرهنگ دختران از تهران منطقه13ناحیه4

به عقلت میخوره 5،6 ساله باشی
-__-
نظر لطقتونه
آهان بزارید ازخودم بگم اسم خواهرم سلاله است ایشون 19ساله هستن
عاشق وان دایرکشن مخصوصا زین
بچه ها تیزهوشان به من کمک کنیدUndecided

تو خوده پارمیدا هستی شک نکنید بروبچ =|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(09-04-2014، 16:07).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 16:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال کنم؟¿
اگه بخوام از یه تیکه ی یکی از صفحای فلشخور عکس بگیرم پ.خ کنم به یکی از دوستام دقیقا باید چه غلطی کنم¿؟
عکس نگیر....
کپی کُن!!Smile
هاع؟
باس عکس بگیرم تا باورش شه!
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(09-04-2014، 16:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باهان قَرَم-__-
میگم نگو |:
آهان

ok

(09-04-2014، 16:08)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 16:07).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 16:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال کنم؟¿
اگه بخوام از یه تیکه ی یکی از صفحای فلشخور عکس بگیرم پ.خ کنم به یکی از دوستام دقیقا باید چه غلطی کنم¿؟
عکس نگیر....
کپی کُن!!Smile
هاع؟
باس عکس بگیرم تا باورش شه!
واستا الان میگم!
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Brooklyn Baby
(09-04-2014، 16:05)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لالالالالالالالالالا|:
لی لی لی لی لی |:
لو لو لو لو لو لو ||:

مرضیه /:
حالت خوبه عزیزم ؟ /:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

یه سوال کنم؟¿
میرید start
بعدall pro grams
بعدaccessories
بعدsnipping tool بعد شکل موس+میشه و عکس میگیری مث این
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 134
(09-04-2014، 16:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 16:05)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لالالالالالالالالالا|:
لی لی لی لی لی |:
لو لو لو لو لو لو ||:

مرضیه /:
حالت خوبه عزیزم ؟ /:

خـــوبم ..||:
تو چطوری؟
 سپاس شده توسط Dead Silence
میشه بگید پارمیدا کدوم خریه؟
ببینم چن سالشه؟
(09-04-2014، 16:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 16:06)love you**** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 16:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 16:02)love you**** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا کیه؟
اسم من پونه هست
13
ششم
مدرسه فرهنگ دختران از تهران منطقه13ناحیه4

به عقلت میخوره 5،6 ساله باشی
-__-
نظر لطقتونه
آهان بزارید ازخودم بگم اسم خواهرم سلاله است ایشون 19ساله هستن
عاشق وان دایرکشن مخصوصا زین
بچه ها تیزهوشان به من کمک کنیدUndecided

تو خوده پارمیدا هستی شک نکنید بروبچ =|

جان من فهمیدین چی گف؟
اول گف من پونم 13 سالمه
بعد گف من سلالم 19 سالمه
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Dead Silence
(09-04-2014، 16:07)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 16:04)love you**** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی درسای ششم هم بلدم Sleepy
از مطالعات خوشم میاد ریاضی اره جغرافیا اصن
علوم عشقه قران هم همینطورHeart

زحمت کشیدی
خود پارمیدا هم شیشمه
الکی میگه 18 سالشه فک میکنه ما خریم

آفریــن نیکــــــی جونی ^.^
قربون هـوشت برم عزیزم ^.^
Heart
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان