08-04-2014، 14:40
(08-04-2014، 14:37)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2014، 14:34)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2014، 14:31)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هومم اگع داداش من اینطوری بود خوب زنده نگهش نمیداشتم خداروشکر تا الان این شکلی نی -_- شاید هم باوشع نمیدونم-_-
(08-04-2014، 14:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2014، 14:26)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه چیــز دیگه یادم اومد اول راهنمایی بودم با دبیر زبانم قمار بازی کردم |: شرط بندی
یا خدااااااا!
این چقد شرهههههه!!!
اخر بازی رو خرد پولو نداد |:گف بورو بچه بورو تا به مدیرت نگفتم |:
عجب اشغالی...اگه من بودم تا اون خورده شو از حلقش میکشیدم بیرون......
انقد دوس دارم از این داداشا داشته باشم .... ولی حیف...خدا داداش نداد بم):
ولی من خوشم میاد!
البته اگه بزرگتر از خودم باشه....
نع داداش من کوچیک تر از خودم 16 سالش |:
هومم همع داداش بزرگ تر از خودشون دوس دارن ولی من نع خیلی بد داداش بزرگ تراز خودت اگع داداش بزرگ تر ز خودت داشتی درک میکردی هومم-_-
ولی من عاشق دوتا داداشام هستم مخصوصا این کوچیکع -_-