امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

(08-04-2014، 14:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی میدونی حالا که بعضی از نویسنده ها و مدیرا برکنار شدن یه فرصت واس ماس |:
آره ^_________________^
خر کیف شدم ^_^
ولی خداکنه دوستای ما برکنار نشن -_-
 سپاس شده توسط pink lady ، First Star
آگهی
(08-04-2014، 14:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:23)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَمیر گوشیت رَمز ندارع|:

داشت گرفتم |:
دو روز قبل اون اتفاق |:

(08-04-2014، 14:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امــیــر آهــنـــگ { پـــِــر**د }شـآهــیــن رو گــوش دآدی؟ {:

اره بــابآ ((((:
تو هم که حتی توی این شرایتم (((((:ی
|:
بعله|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(08-04-2014، 14:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی میدونی حالا که بعضی از نویسنده ها و مدیرا برکنار شدن یه فرصت واس ماس |:
آره ^_________________^
خر کیف شدم ^_^
ولی خداکنه دوستای ما برکنار نشن -_-

خدانکنه [:
دوستای ما فعالیت دارن تازه |:
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، † αƖιєη †
(08-04-2014، 14:26)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:20)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:07)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ
دوستان دیروز دوتا دختر دوست هم بودن داشتن باهم حرف می زدن یکی از دخترا به دوستش گفت مبارک باشه منم به دختره گفتم مبارکت باشه اون دوستش که گفته بود به من گفت مبارک توم باشه منم گفتم ممنون یکم دور شدیم بعد برگشتیم همون دختره بازم گفت مبارکت باشه منم هیچی نگفتم سبکش کردم یه حالی داد با دوستم هی می خندیدیمBig Grin

الان چی شد ؟ |:
اولین روز مدرسه بعد عید تو زنگ ریاضی بودیم دبیر داش سوالا رو مینوشت پا شدم گفتم دبیر ... ! منو دید گف ها !!
گوشیو در اوردم گفتم بگو سیــــــب (((((: یه عکس گرفتمBig Grin 3 نمره انظباتم کمید |: گوشیمم الان دس مدیره |:
اس ها رو بخونه بیچارم |:

اوه اوه چه جرئتی داری کاشکی جرئت تورو داشتم ولی مطمئن باش نمیخونه اس هاتو|:
از کجا میدونی ؟ |:
این چیزی نیس خاطره های بد ترم دارم مث دانلود فیلم **** از کامپیوتر کلاسمون Big Grin
سر دیدن فیلم گرفتنمون |:
قلیون تو اردو |:..
.....

یا خدااااااا!
این چقد شرهههههه!!!
یه چیــز دیگه یادم اومد اول راهنمایی بودم با دبیر زبانم قمار بازی کردم |: شرط بندی Big Grin
اخر بازی رو خرد پولو نداد |:گف بورو بچه بورو تا به مدیرت نگفتم |:
 سپاس شده توسط pink lady ، ★~Ѕдула~★ ، † αƖιєη †
هیچی میخواستم ببینم چی شده نیایش؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
برق تبلتم تموم شد بای همهcrying
عرفان |:
(08-04-2014، 14:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:20)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:07)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ
دوستان دیروز دوتا دختر دوست هم بودن داشتن باهم حرف می زدن یکی از دخترا به دوستش گفت مبارک باشه منم به دختره گفتم مبارکت باشه اون دوستش که گفته بود به من گفت مبارک توم باشه منم گفتم ممنون یکم دور شدیم بعد برگشتیم همون دختره بازم گفت مبارکت باشه منم هیچی نگفتم سبکش کردم یه حالی داد با دوستم هی می خندیدیمBig Grin

الان چی شد ؟ |:
اولین روز مدرسه بعد عید تو زنگ ریاضی بودیم دبیر داش سوالا رو مینوشت پا شدم گفتم دبیر ... ! منو دید گف ها !!
گوشیو در اوردم گفتم بگو سیــــــب (((((: یه عکس گرفتمBig Grin 3 نمره انظباتم کمید |: گوشیمم الان دس مدیره |:
اس ها رو بخونه بیچارم |:

از کجا میدونی ؟ |:
این چیزی نیس خاطره های بد ترم دارم مث دانلود فیلم **** از کامپیوتر کلاسمون Big Grin
سر دیدن فیلم گرفتنمون |:
.....
یه بار بچه هامون می خواستن برن اردو |:
همه مدرسه رفتن جز من و 5 تا از دوستام : هدیه و ادرینا و ساینا و رزینا و هلیا و مهشاد
نشستیم فیلم movie 43  رو دیدیم |:
فیلمه ****ِ  |:
برید تو مدرستون ببینید ^_^
خیلی خفنو باحال و خنده داره ^_^
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(08-04-2014، 14:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:26)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان چی شد ؟ |:
اس ها رو بخونه بیچارم |:

از کجا میدونی ؟ |:
سر دیدن فیلم گرفتنمون |:
.....

یا خدااااااا!
این چقد شرهههههه!!!
یه چیــز دیگه یادم اومد اول راهنمایی بودم با دبیر زبانم قمار بازی کردم |: شرط بندی Big Grin
اکثر معلما اینطوری هستن|:
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 32

سپاس شده توسط Mr.Robot
(08-04-2014، 14:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان چی شد ؟ |:
اس ها رو بخونه بیچارم |:

از کجا میدونی ؟ |:
سر دیدن فیلم گرفتنمون |:
.....

یا خدااااااا!
این چقد شرهههههه!!!

عجب اشغالی...اگه من بودم تا اون خورده شو از حلقش میکشیدم بیرون......
انقد دوس دارم از این داداشا داشته باشم .... ولی حیف...خدا داداش نداد بم):
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان