امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

ســـلام
(:
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، MONA-GH
آگهی
(08-04-2014، 11:42)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:38)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:37)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:34)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:32)دلشکسته 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی داداش

تنکس !
یو خوبی ابجی ؟

(08-04-2014، 11:34)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.___. .-.

`___` ? !!!
بفرمایین ؟ :|

(08-04-2014، 11:36)دلشکسته 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:34)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.___. .-.
الان این چه علامتیه
اگه قرار بود بفهمی میفهمیدی .-.

-___- !
ناتینگ !
نیمی از سوره توحیدBig Grin

تکبیر 2chw
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(08-04-2014، 11:42)دلشکسته 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:39)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممممممممممم
سلام
سلا ملکم حالتون چه طورخوب هستین
(08-04-2014، 11:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:40)دلشکسته 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:37)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:34)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:32)دلشکسته 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی داداش

تنکس !
یو خوبی ابجی ؟

.___. .-.

`___` ? !!!

(08-04-2014، 11:36)دلشکسته 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.___. .-.
الان این چه علامتیه
اینو راست گفتیBig Grin

(08-04-2014، 11:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:38)دلشکسته 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنکس !
یو خوبی ابجی ؟

`___` ? !!!
اگر منظورت من بود من پسرم نه دخترBig Grin
اتفاقا تو ام اگه منظورت من بودم !
من دخترم !
خخخخخخ
پس تو تامون اشتباه حدس زدیمBig GrinBig Grin
تو بم گفتی داوش :\‌
منم گفتم ابجی بفهمی اشتب کردی !
نفهمیدی !
بیخی حالاه !
راست می گیHuh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 7
می بخشم کسانی که هر چه خواستند بامن با دلم با احساسم کردند
ومرا در دور دست خودم تنها گذاردند ومن امروز به پایان خودم نزدیکم
پروردگارا به من بیاموز در این فرصت حیاتم اهی نکشم برای کسانی که دلم را شکستند

یاد ان دوران خوش باد
نمیدانم چرا منو بردی از یاد
الان هر جا هستی با هر که هستی
ارزو دارم باشی همیشه شاد
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
مخشيد |:
س.......

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(08-04-2014، 11:43)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام
(:

ســـ !

مونی مونی مونی مونی !!
فقط تو اشنایی ! Sad
س

(08-04-2014، 11:44)دلشکسته 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:40)دلشکسته 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنکس !
یو خوبی ابجی ؟

`___` ? !!!

الان این چه علامتیه
اینو راست گفتیBig Grin

(08-04-2014، 11:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 11:38)دلشکسته 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر منظورت من بود من پسرم نه دخترBig Grin
اتفاقا تو ام اگه منظورت من بودم !
من دخترم !
خخخخخخ
پس تو تامون اشتباه حدس زدیمBig GrinBig Grin
تو بم گفتی داوش :\‌
منم گفتم ابجی بفهمی اشتب کردی !
نفهمیدی !
بیخی حالاه !
راست می گیHuh

بلی متاسفانه !

(08-04-2014، 11:44)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخشيد |:

مونخی *^___^*
خوبی ؟
 سپاس شده توسط MONA-GH ، P e D i
مخشيد مخشيد رمخشيد
خيلي اشنان
عليك ســ
(08-04-2014، 11:44)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س.......

ســ !

(08-04-2014، 11:46)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخشيد مخشيد رمخشيد
خيلي اشنان
عليك ســ

به فال نیک میگیریم !
بلی خیلی هاع !
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، MONA-GH
DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy....
ادمای این نسخه واقعا پرو وحوصله سربرنantisirk237باید بترکونیشون

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان