14-07-2012، 21:42
آنگاه که "تنهایی" تو را می آزارد ،
به خاطر بیاور که خدا بهترین های دنیا را تنها آفریده !
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
آنگاه که "تنهایی" تو را می آزارد ،
یه عکس میتونه دیونه ات کنه ، میتونه به جنون بکشونتت
میتونی با یه عکس بمیری و چند ثانیه بعد جون بگیری با یه عکس میشه عاشق شد یا دل برید از تموم دنیا میدونی؟! هر چی میکشم از این چند تا تیکه عکسته ...
14-07-2012، 21:43
دو رکعــت گريـــــه ؛ برای خـــاطـره هـــايم ...! يکــ قنـــوت ســکوت ؛ برای يـــادت ...! دو سجــــده بی قـــراری ؛ برای عشق بربــــاد رفتــه ...! و يــک تشـــهد ؛ برای مــــــرگ دلــم .............!
14-07-2012، 21:44
عـاصی شدم ، بریـده ام از اینهمه عـذاب
از گـریـه هـای هـرشبـه ام روی رختـخواب ده سال مـی شود کـه بـرایـم غـریبـه ای ده سال مـی شود کـه خـرابـم...فقـط خـراب شایـد تـو هـم شبیـه دلـم درد می کشی شاید تـو هـم همیشـه خـودت را زدی بـه خـواب از مـن چـه دیـده ای کـه رهـایـم نمی کنـی؟ جـز بیقـراری و غـم و انـدوه و اعتصـاب؟ جــز فکـرهـای منفـی و تصمیـم هـای بـد جـز قـرصهـای صـورتـی ضـد اضطـراب؟ اصـلا تـو بـهترین بشـری!!مـن بـدم بـدم! بگـذار تـا فرو بـروم تــــوی منــجلاب
14-07-2012، 21:45
چرا همه به هم دروغ میگن ؟
این دروغ باعث شده از اینکه بخوام کسی رو دوست داشته باشم خیلی بترسم شاید برای همین اینقدر تنها شدم
14-07-2012، 21:47
صدای قلبم را میشنوم . قلبی که عمری بیهوده تپیده بود . قلبی که برای زندگی کلیشه ای
میتپید . من شمع زندگی ام را در دست گرفته بودم و از جاده ی تاریک شب که نمیدانم سایه ی سیاهـِـ که بود , گذر کردم . دورتر شدم ناگهان سر برگرداندم و دیدم قلبم جا مانده ...
14-07-2012، 21:48
زیر آوار آخـریـن حـرفـت جـا مـانـده ام لعنـــــتی ...! نمـــــــی دانــــــــی ؛ " خداحافظـــــت " چند ریـــــشتر بـــــــود ...........!
14-07-2012، 21:49
وقتى كه ميگى ديگه برا هميشه فراموشش كردى ؛
و هيچ احتياجى بهش ندارى ، و تمام فحشهاى دنيا رو نصيبش ميكنى ! درست زمانيه كه : بيشتر از هميشه دلت براش تنگ شده ... !!!
14-07-2012، 21:52
آنچــه نادیدنــی بـــــود ؛ از مــــردم دنیــــا دیـــــدم ...! باورم شــــــــد ؛ آرامـــش نابینــــا از چیســــت ........!
14-07-2012، 21:56
از یه جایی به بعد آدم دیگه دوست نداره همه چی درست بشه ، دوست داره همه چی تموم بشه
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |