امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】

بچـہ ها ڪے از בستҐ ناراحتـہ ؟؟
 سپاس شده توسط Thyme
آگهی
(04-04-2014، 18:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:40)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی اگه این جایی پ.خ تو خالی کن -__-

مـگـه 300 تـا پـُر مـیـشـه؟

قـبـلـآ 400 تـآ جـا داشت!

نمیدونم دیگه میگه نمیتونید پ.خ ارسال کنید بهش

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-04-2014، 18:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:40)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:38)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خاطر یه پسر دارم با مرضیه دعوا میکنمExclamation
اه مرضی باور کردی؟
به هرحال میخوای میرم جه**

چی؟|:
داداش پست فترتم نمیزاره با فرهاد صحبت کنم aah

فشار اومد بهم دل دردگرفتم|:
به خاطر اون باهام اینطوری دعوا میکنی؟
گفتم حالم خرابه
اصن شما فرهادو میشناسی؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 209

(04-04-2014، 18:32)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:29)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-04/58016419059556006665.png

آخــه یـعنی چی !؟ .. |»:

تو تویه سیس چت چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

بـآو یه روم |: ..

دوستم ساخته ..

مرضی هم اونجاس -_-

نمیدونی !؟..

|: ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(04-04-2014، 18:43)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:40)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی اگه این جایی پ.خ تو خالی کن -__-

مـگـه 300 تـا پـُر مـیـشـه؟

قـبـلـآ 400 تـآ جـا داشت!

نمیدونم دیگه میگه نمیتونید پ.خ ارسال کنید بهش
چطور من تونستم؟

(04-04-2014، 18:43)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:40)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:38)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خاطر یه پسر دارم با مرضیه دعوا میکنمExclamation
اه مرضی باور کردی؟
به هرحال میخوای میرم جه**

چی؟|:
داداش پست فترتم نمیزاره با فرهاد صحبت کنم aah

فشار اومد بهم دل دردگرفتم|:
به خاطر اون باهام اینطوری دعوا میکنی؟
گفتم حالم خرابه
اصن شما فرهادو میشناسی؟

چه بدونم..

من داشتم باهات خوب رفتار میکردم ولی تو..cry girl
(04-04-2014، 18:34)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزلی تو هم از این پیام داری؟
ن یه عالمه از این بهم پیام میاد ولی اصن باز نمیکنه هیچوقت =ا

اگه باز بود اون پـیام و همونی که عمم بهم فرستادو میفرستادم بهش .. (:
بابا فرهاد میخواد بامن حرف بزنه اشکان برادرم میگه نه انگار دوس پسرمه من خودم یه عشق دارم اونم نایلهHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

(04-04-2014، 18:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:34)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزلی تو هم از این پیام داری؟
ن یه عالمه از این بهم پیام میاد ولی اصن باز نمیکنه هیچوقت =ا

اگه باز بود اون پـیام و همونی که عمم بهم فرستادو میفرستادم بهش .. (:

قربونت برم الهــــــــــی ..!
خوب بچه عا میخام غافل گیرتون کنمــــــــــــــــ
براتــــــــــــون بیسکوییت خریدمـــــــــــــــــــ
بفرماعیـــــــــــــــــــــد :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان