امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】

سلام به همه
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 151
آگهی
(04-04-2014، 14:15)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:14)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:13)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:10)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:07)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه فيلم بگين قشگ باشه
^.^
دان كنم
سریال بگم؟؟

بيشتر از 20 تا قسمت نباشه (:

believe

فقط پنج تا قسمتش اومده...

بقیش میاد
مغسي ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.songirooni55.net/7066/Believe/
0_0

مـن بـی گـنـآهـم

0_0
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-04-2014، 14:16)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:15)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:14)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:13)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن یه دقیقه توجه کن
امروز آخرین روز تعطیلاتههههه
Big Grin

نیکی زین مرده !

(04-04-2014، 14:13)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن انگار مخت خراب شده ها .

اغا من نمی دونم من فقط شنیدم همین!
از کی شنیدی؟؟؟
هیممممممممممم!
خوددم!!
هیچکی Undecided

هلن لطفا چرت و پرت نگو. من عاطفه م . احمدرضا هم احمدرضاس.
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(04-04-2014، 14:16)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـجـبـز!!

[وخـتـی چیـز جـدیدی کشف میکنم یا میفهمم از ایـن کـلـمـه استفاده میکنم|:]
مثلا چی کشف کردی؟؟؟

کـه فـلـآنـی و فـلـآنـی یـه نـفـرن!!
 سپاس شده توسط ʂհმოἶო
آآآآآاتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــوـــــوسســـــــســـســـــــــــــــــــــــــــآآآآــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــآآ
هآی بروبچ ^__^

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، MONA-GH ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-04-2014، 14:17)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعتمون خابيده
ساعت چنده |:

دقیق دیقیق=
3469
 سپاس شده توسط MONA-GH
(04-04-2014، 14:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:16)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـجـبـز!!

[وخـتـی چیـز جـدیدی کشف میکنم یا میفهمم از ایـن کـلـمـه استفاده میکنم|:]
مثلا چی کشف کردی؟؟؟

کـه فـلـآنـی و فـلـآنـی یـه نـفـرن!!
wtf??

کی و کی؟؟؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-04-2014، 14:18)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:16)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:15)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:14)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 14:13)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن یه دقیقه توجه کن
امروز آخرین روز تعطیلاتههههه
Big Grin

نیکی زین مرده !

(04-04-2014، 14:13)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن انگار مخت خراب شده ها .

اغا من نمی دونم من فقط شنیدم همین!
از کی شنیدی؟؟؟
هیممممممممممم!
خوددم!!
هیچکی Undecided

هلن لطفا چرت و پرت نگو. من عاطفه م . احمدرضا هم احمدرضاس.

ارع
هیچی اصن

(04-04-2014، 14:18)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هآی بروبچ ^__^

سلوم!
 سپاس شده توسط ʂհმოἶო

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان