امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】

عکسمو دیدید؟^-^
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(03-04-2014، 22:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا بری بخدا باهات قهرم
چرا قسم خدا رو میخوری؟
من از اونایی که قسم خدارو میخورن متنفرم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 31

(03-04-2014، 22:01)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام صبا

شماها بيکاريد چرا

سلامتونو خورديد ؟ '_'

داخ داخ محمد ^__^
ببخشید خُ اسمشونو نمیدونستم !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(03-04-2014، 22:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا حالت بده عخشی ؟Heart
نیدون والاع ولی من بودم میرفتم (:

الآن بیش از 1 ماهه نمی دونم چ بیماری دارم

دکتر رفتم نمی دونست چیه آزمایش نوشت قرار شد بعد تعطیلی برم جوابش را بگیرم ک نرفتم

گفت احتمالا باس سیتی اسکن بگیری

شاید سرطان دارم^__^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence
(03-04-2014، 22:03)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 22:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا قسم خدا رو میخوری؟

ازم ینی متنفری؟
باشه ممنون خعلی برخورد خوبی داری
(03-04-2014، 21:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 21:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 21:30)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 21:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رُکسانا^_^
مرضی^_^
لدفن بگین بآ کدوم رکسآنآ هستین-__-
آخع اسم من رکسآنآس!

با رُکی خودم بودم ✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘

فدات عشقی (:
خوبیع؟ {:

^.^
פֿـوبҐ چطوریع رڪسانا؟؟
[/quote]

من از این بد تر نمی شم ^_^
چ خطر ؟ (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(03-04-2014، 22:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 22:01)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام صبا

شماها بيکاريد چرا

سلامتونو خورديد ؟ '_'

داخ داخ محمد ^__^
ببخشید خُ اسمشونو نمیدونستم !

تواز کدوم دياري '__'

اسمشو گفتم الن .__.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence
(03-04-2014، 22:04)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 21:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 21:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 21:30)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 21:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رُکسانا^_^
مرضی^_^
لدفن بگین بآ کدوم رکسآنآ هستین-__-
آخع اسم من رکسآنآس!

با رُکی خودم بودم ✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘

فدات عشقی (:
خوبیع؟ {:

^.^
פֿـوبҐ چطوریع رڪسانا؟؟

من از این بد تر نمی شم ^_^
چ خطر ؟ (:
[/quote]

چرا گوگول؟؟|:
چیشده؟
استرس مدرسه-_-
(03-04-2014، 22:03)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 22:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا حالت بده عخشی ؟Heart
نیدون والاع ولی من بودم میرفتم (:

الآن بیش از 1 ماهه نمی دونم چ بیماری دارم

دکتر رفتم نمی دونست چیه آزمایش نوشت قرار شد بعد تعطیلی برم جوابش را بگیرم ک نرفتم

گفت احتمالا باس سیتی اسکن بگیری

شاید سرطان دارم^__^

خدانکنه دیفونهههههHeart
ایشالا ک چیزی نیس
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(03-04-2014، 22:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 22:03)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا قسم خدا رو میخوری؟

ازم ینی متنفری؟
باشه ممنون خعلی برخورد خوبی داری
نه من خوشم نمیاد قسم خدا رو کسی بخوره
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 31

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان