امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

نسخه مشکلی نداره که ؟
 سپاس شده توسط ERF@N ، # αпGεʟ ، I LOVE YOU FARHAD ، † αƖιєη †
آگهی
(03-04-2014، 20:11)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 20:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 20:06)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 20:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتـــــــآ عزیزم

^______^

خوبی عشقولکم ؟
HeartHeart

هییییییییییییییم مثه قبلم-_____-

تو خوبی؟؟؟^_______^♥

نع ... !!

چراع؟؟

مث همیشه عزیزم ExclamationExclamation
راستی رفتی تو لیستم ملیتا ! ^_______^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(03-04-2014، 20:11)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان فقط شاهین گوش میدی ؟

به تازگی بهرام رو هم کشف کردم. چه قدر این بچه گله. آلبومه سکوتش رو گوش کردم با دو تا کار از 24 ساعت. لامصب همه چیش با هم هماهنگه. مفهومشم عالیه.
تا حالا آدم 11 متری دیده بودید؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 214

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

(03-04-2014، 20:13)amO tataL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 20:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 20:07)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عرفان اومده نسخه بزنه......
من می دنم.......
-____-

فقط به خاطره تو دیگه نمی زنم

قلط کرد گو خورد شکر خورد ببخشش بزن
البته بلا نسبن شما
-____-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
یکی منو با ملی آشتی بدهcry2
 سپاس شده توسط Dead Silence
نسخه داغونهSad
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 214

(03-04-2014، 20:12)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 20:10)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 20:07)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عرفان اومده نسخه بزنه......
من می دنم.......
-____-

کاش زودتر بزنه

مگه خر مخشو گاز زدع |: ؟ {به نقل قول از خود عرفان }

شک داری ؟ :||||
(03-04-2014، 20:13)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 20:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیتین عزیزم خوبی ؟Heart

پآرسال دوست امسال آشنا !

ن باع |:

دارع میترکه مخم × یو چطو ؟

من ؟
هـــــــــع !
هیچی نخوندم نه ریاضی نه علوم
شنبه امتحان داریم |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(03-04-2014، 20:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به تازگی بهرام رو هم کشف کردم. چه قدر این بچه گله. آلبومه سکوتش رو گوش کردم با دو تا کار از 24 ساعت. لامصب همه چیش با هم هماهنگه. مفهومشم عالیه.

با کارای بهرام خیلی حال میکنم ولی از شخصیت فردیش زیاد خوشم نمیاد ، دلیلشو بعداً میگم !

صادق فوق العادست ..
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان