امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

متولدین امروز
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
محیا ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
350sina (25)، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
record (22)، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
AMIRALI-DOKHTAR KOSH (19)، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
bahar03 (19)، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
love le (18)، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حوری انجمن (14)، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اب پری2 (14) - 4 پنهان
تولدشون مبارک!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 203

آگهی
مهمانا همشون دارن بازی می کنن
جـواب دنـدون شـکـنـی دادم(:

در حـدی کـه اگـه تـوی جمع بود و گـزارش میشد محروم دائـمـی میشدم!

دسـتـآم یـخ کـرد ولـی دیـه بـخـاطر یه مشت چرت و پرت یه سری آدم آشغال نمیخوام گریه کنم-_-

هیییم

(03-04-2014، 19:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی(:
قول و قرارمون یادت هس?-__-
هرکی وبلاگ داره بده لینکش کنمD:
اهـورا(:
قـرار بـود لینکت کنم؟(:
آره یـآدمـه(: بـآوشـه(:
(03-04-2014، 19:32)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متولدین امروز
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
محیا ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
350sina (25)، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
record (22)، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
AMIRALI-DOKHTAR KOSH (19)، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
bahar03 (19)، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
love le (18)، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حوری انجمن (14)، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اب پری2 (14) - 4 پنهان
تولدشون مبارک!

امضات باحاله
(03-04-2014، 19:31)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 19:29)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 19:24)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 19:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا فک کردی اعضای گروه واندی چقدر بی ریختن؟؟
مخصوصا این یکی
[پـایینش عکس لویی]

یـکـی ایـن پ.خ رو داده!

خـوب حـالـآ کـلـشـو بـا اره بـرقـی قـطـع کـنـم یـا بـا چـآقـو شـیـکـمـشـو سـوراخ کنم؟!
راس گفتهAngel

هر کسی یه نظر و علایقی دارع

به علایقم توهیــن نکن بهت توهیـن نکنم

-___-
این بود نکته بهداشتی امروز
-____-

هـع هـع هـع

خـعـلـی بـامـزه ای تا حـالا کـسـی بـهـت گـفـتـه بـود ؟!

-___-

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

(03-04-2014، 19:29)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـی این کیلیپه بچه هـَرو دیده ؟؟: به من چیکار داری هـآن ؟مـن کـآرم |:

ایناهاش
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Mohammad 77
حوصلم پوکید
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(03-04-2014، 19:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دسـتـآم یـخ کـرد ولـی دیـه بـخـاطر یه مشت چرت و پرت یه سری آدم آشغال نمیخوام گریه کنم-_-

هیییم

(03-04-2014، 19:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی(:
اهـورا(:
قـرار بـود لینکت کنم؟(:

بله:|
فاطی به دل نگیر(:
اینادما میخوان اذیتت کننDodgy

(03-04-2014، 19:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییم

فاطی(:
اهـورا(:
قـرار بـود لینکت کنم؟(:

بله:|
فاطی به دل نگیر(:
این ادما میخوان اذیتت کننDodgy
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آواتارمو دیدید

عوض شد
اهـورا چـجـوری لـیـنـکـت کـنـم؟!
 سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان