امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

(03-04-2014، 17:13)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی نگفتی کیه؟
آستینه؟

لـوک همینگز شـوهـر دومم 5sos !! (:
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
آگهی
عاطفه یه دقه هم نموندیUndecided
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 177

سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘
(03-04-2014، 17:13)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:07)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:03)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:00)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه مشخصاتی ؟ *-___-*

بهتره من برم بعدا بیام آشنا شم و بگم -__-

(03-04-2014، 17:03)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:01)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم دختره تکواندو کاره
البته قطعا از حرکات یاتاشیش فهمیدوم ×__×

هان!آهان!

هیییم -__-

به سلامت :|

خوبه اخر سلامتت یه سلام نیمه با ت دو نقطه وجود دارع Dodgy

(03-04-2014، 17:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 16:50)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 16:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم زورش مـیـآد واس سـآخـت قـآلـب پـول بـده!

هـلـن تـو قـآلـب وب خـودت رو از کـجـا پیدا کردی؟!
خدایـــی یه پسر که زبانش بیزونه چه زیبایی داره میزاری اواتار |: ؟

مـن دوسـش دارم|: ^_^

فاطی نگفتی کیه؟
آستینه؟
من چیزی از شرو ورات نفمیدم :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(03-04-2014، 17:20)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:19)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:17)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:16)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:14)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ب روت ^_______^

ملی ^__^
سلام جوجو

سلام-__^

من جوجو نیستمDodgy

خوفی؟؟

چرآع!

پس شنگولی ؟
یامنگولی؟
جوجه ؟
مرغ؟
خروس؟
گوگلی؟
مگولی؟
بگو کودومی؟

مث همیشه پرفکت یو ؟

فرشته^___^

دارم میمیرم

حالم بدع-__-

از جوجو منتقل شد به فرشته !

چیـ شدع مگه؟

دیشب تا ساعت چن اینجا بودین؟
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(03-04-2014، 17:19)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:14)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن گلم ^__^
خوبی ؟

مرسی عسیسم!
آواتارتو بعوض =ا

باشه هلنی =|

سلآم عاطی
سلآم ملی Smile

سلام^____^

خوفی؟؟

دیشب بودی؟؟

ارع تو نبودیSleepy
از اقات چ خبر ؟Big Grin
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(03-04-2014، 17:22)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:16)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:16)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:14)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبید؟

بچه ها عصابم ریدس.Dodgy

سـلـام
چراع؟

مامانم نه میذاره بیام نت نه میذاره رمان بخونم.نه بازی کنم همش میگه درس بخون. تف ب این شانس Dodgy

اوخی ×__×
مامان من باهام کاری ندارع =ا
چون برنامه دارم !
چیزی میشه برنامه رونشون میدم!
باورت میشه تویه برنمه 3 ساعت نت وجود دارع =ا
هنوز فیلم و... رو وللش!
پشتیبان من واسم برنامه نوشت نیم ساعت گذاشت فیلم بقیه روزو درس.:iDodgy
ای بابا من الاغم اینجا؟aah

(03-04-2014، 17:19)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بااین مردم هلن ببین چه قوی
ساخت : کره
رنگ : سبز زیتونی
جنس : چدنی
شکل ترکش : لوزی (از داخل برش خورده )
شعاع ترکش : 30-35 متر
زمان تاخیر : حدود 5 ثانیه
وزن : 405  گرم
DodgyDodgy

هیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم!
:159::159::159::159::159::159:
قبرت کجاست بگو برات گل بیارم!
من که چیزیم نمیشه!
به قول همون اون پ اوهوم اوهوم ! سگ جوونم!
(03-04-2014، 17:23)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از جوجو منتقل شد به فرشته !

چیـ شدع مگه؟

دیشب تا ساعت چن اینجا بودین؟

من اصن جوجو نبودم

نمی دونم کلا حالم بدع

من دیشب داشتم میمردم نبودم
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(03-04-2014، 17:21)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:14)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن گلم ^__^
خوبی ؟

مرسی عسیسم!
آواتارتو بعوض =ا

باشه هلنی =|

سلآم عاطی
سلآم ملی Smile

ببخشید!
آخه ازش خاطرع بد دارم وقتی میبینم خعلی بهم انرژی ( - ) می دع

باشه چشم (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان