امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

(03-04-2014، 17:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:14)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن گلم ^__^
خوبی ؟

مرسی عسیسم!
آواتارتو بعوض =ا

باشه هلنی =|

سلآم عاطی
سلآم ملی Smile

خوبی جیگرم؟؟
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
(03-04-2014، 17:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:14)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن گلم ^__^
خوبی ؟

مرسی عسیسم!
آواتارتو بعوض =ا

باشه هلنی =|

سلآم عاطی
سلآم ملی Smile

سلام^____^

خوفی؟؟

دیشب بودی؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(03-04-2014، 17:17)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:16)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:14)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ب روت ^_______^

ملی ^__^
سلام جوجو

سلام-__^

من جوجو نیستمDodgy

خوفی؟؟

چرآع!

پس شنگولی ؟
یامنگولی؟
جوجه ؟
مرغ؟
خروس؟
گوگلی؟
مگولی؟
بگو کودومی؟

مث همیشه پرفکت یو ؟
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
بااین مردم هلن ببین چه قوی
ساخت : کره
رنگ : سبز زیتونی
جنس : چدنی
شکل ترکش : لوزی (از داخل برش خورده )
شعاع ترکش : 30-35 متر
زمان تاخیر : حدود 5 ثانیه
وزن : 405  گرم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 176
DodgyDodgy

سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(03-04-2014، 17:19)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:17)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:16)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:14)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ب روت ^_______^

ملی ^__^
سلام جوجو

سلام-__^

من جوجو نیستمDodgy

خوفی؟؟

چرآع!

پس شنگولی ؟
یامنگولی؟
جوجه ؟
مرغ؟
خروس؟
گوگلی؟
مگولی؟
بگو کودومی؟

مث همیشه پرفکت یو ؟

فرشته^___^

دارم میمیرم

حالم بدع-__-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

بچه ها من برم خدافظ همگی.
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ツClas$i☪ J☯ ツ

هلن گلم ^__^
خوبی ؟

مرسی عسیسم!
آواتارتو بعوض =ا

باشه هلنی =|

سلآم عاطی
سلآم ملی Smile

ببخشید!
آخه ازش خاطرع بد دارم وقتی میبینم خعلی بهم انرژی ( - ) می دع
نه هلن نه سربازی نه عشقی نه خودکشی اینDodgy

(03-04-2014، 17:16)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 17:14)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبید؟

بچه ها عصابم ریدس.Dodgy

سـلـام
چراع؟

مامانم نه میذاره بیام نت نه میذاره رمان بخونم.نه بازی کنم همش میگه درس بخون. تف ب این شانس Dodgy

اوخی ×__×
مامان من باهام کاری ندارع =ا
چون برنامه دارم !
چیزی میشه برنامه رونشون میدم!
باورت میشه تویه برنمه 3 ساعت نت وجود دارع =ا
هنوز فیلم و... رو وللش!
(03-04-2014، 17:19)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن گلم ^__^
خوبی ؟

مرسی عسیسم!
آواتارتو بعوض =ا

باشه هلنی =|

سلآم عاطی
سلآم ملی Smile

خوبی جیگرم؟؟

فدا مدا عسیسم Heart
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان