امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

خــدآفـس!!!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Thyme
آگهی
(03-04-2014، 14:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـمـه بـه خـودشـون گـرفـتـن حـآلـآ!!

مـرضـی بـگـو کیـه دیه همه رو راحت کن!بـعـدش پستت رو ویـرایـش کـن!

کدوم پُست؟|:
(03-04-2014، 14:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــــــورآ
بخلҐ ڪלּ

بیا بغلم ):

crying
نورا

چیشده بگو ):
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(03-04-2014، 14:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه منو میگه ..
چرا از من بدت میاد مرضی ؟
):
من دوست دارم بیجور ):

چرا با مهشیב بحث ڪرבی؟؟ -_-

مهشید به تو چ ربطی داره آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(03-04-2014، 14:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــــــورآ
بخلҐ ڪלּ

بیا بغلم ):

crying
نورا

چیشده بگو ):
مבرسـہ ها|=
دوستان منم دیگه همه به خودشون نگیرن ..
انقدرم بچه نیستم ک منم از مرضی بدم بیاد ..
من همه رو دوست دارم حتی دوشمنامو ..
خودش داره میگه من دیگه به خودتون نگیرید اح
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(03-04-2014، 14:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه منو میگه ..
):
من دوست دارم بیجور ):

برو پروفمو بخوלּ نوشتҐ رو تمامے בوستاҐ פساسҐ
 سپاس شده توسط Dead Silence
تـآدرودی دیگـر بدرود (:
|:
حالا دیگه بسه من دوس ندارم دوستام به هم بپرن ..!
مرضی تو هم یکی مث خودم اینقد با فاطمه بحث میکردم|:
ولی گذشته ها گذشته بیا بغلم(:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(03-04-2014، 14:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه منو میگه ..
):
من دوست دارم بیجور ):

برو پروفمو بخوלּ نوشتҐ رو تمامے בوستاҐ פساسҐ

خوب حالا ک چی مرضیه ؟

من با مهشید بحث نکردم دعوایه اونروز با آیسان بود و اون پسره مهشید هم پرید وسط !
من مهشیدو دوس دارم
تازه من نباید به هرکسی ک دوستشه جواب پس بدم ..
اگه خودش ناراحت بود میتونست بگه ..
میتونست منو از لیستش دربیاره
اونروز بحث نبود داشتیم حرف میزدیم مثله دوتا دختر با شخصیت
پس شلوغش نکن ...
نمیخوام کسی منو دوست داشته باشه اگه نمیخوای همینجا دوستیمونو قطع کنیم !!!!!!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان