امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

نوری خوبی ؟Heart
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(03-04-2014، 14:04)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:02)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:57)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:55)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا من میام سر لپ تاپ یادش میوفته آهنگ دانلود کنه >_<

موهاشو بگیر سرشو بکوبون تو کیبورد لپ تاپ...این یه کاره عادی بین منو پرینـآز خواهــرمـه...!البته بزرگتره ها..!Big Grin

خب فرح دقیقن با من همین کارو میکنه چون بزرگتره!
اما من باید در برابر ظلم سکوت کنم
حتی اگه اعتراض کنم رمز لپ تاپو سریع عوض میکنه ):

یه 2 روز بیا بهت آموزش بدمـ...

اینکاره نیسی!

چرا وختی جزو لیست اشرارم ینی هرکاری میتونم انجام بدم ،_،

بیاموز بهم لدفن
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 144

(03-04-2014، 14:05)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

NICKOLAS آنلاین دخمله یا پسر ؟؟؟

من آخر نفهمیدم =|

پـسـره!|||:
 سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D
(03-04-2014، 14:06)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:05)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:00)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&page=46
-_-

مهسـآ عکسمـو بزآرم ؟ >ــــــــــــ<

اره :}

اشکـآل نـدآرع ینـی ؟؟ |:
|:
(03-04-2014، 14:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:05)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

NICKOLAS آنلاین دخمله یا پسر ؟؟؟

من آخر نفهمیدم =|

پـسـره!|||:

تو چرا باهاش حرف میزنی ؟؟؟

کبودت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-04-2014، 14:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:59)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذار سلام کنم!

سلام
رژی -_-
فاطی *.*
مرضی ^_^
اهورا =|
رکی (:

خدافض=|
تا بعد

نورا سلام=)
خدافض!

دافظ ||=

(03-04-2014، 14:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـور نـوری^_^

(03-04-2014، 14:04)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگله خاله خوشگل بود؟؟ -_-

آورع^_^گـوگـولـی بود^_^

عخشه منه *^_^*
میگم : با من چیکال دالی با من چیکال دالی احشان ؟
بیبینم دندون؟
دندوناشو نشون میده
میگم تَمیس ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اااااااااااااااااااااااااه >___<

همش یادم میره سپاس بدم چـــراع -___-

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

عــربـی-__-

دفــآعـیS:

عــلـوم|:

دیـنـی(:

بـرنـامـه ی پـس فـردا!خـدا کـنـه ایـن مـعـلم دفـآعـیـمـون دوبـارهـ بـآ شـوهـرشـ دعـوا نـکـرده بـآشـهـ|:

عـقـده شـو سـر مـآ خـآلـیـ میـکـنـهـ-_-
 سپاس شده توسط F A R ! N
(03-04-2014، 14:07)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:06)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:05)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:00)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&page=46
-_-

مهسـآ عکسمـو بزآرم ؟ >ــــــــــــ<

اره :}

اشکـآل نـدآرع ینـی ؟؟ |:
نه
=|
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان