امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

(03-04-2014، 13:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکـی کیـه داره بـه هـمـه سـپـاس مـیـده؟!

خـیـلـی گُـلـه^_^

سـلـام سـآرا!
خدآ حفظم کنع!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(03-04-2014، 13:19)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:17)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:15)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:14)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^
کی هس؟
کی نیس؟من اومـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدم

سلــآممممممممممممممم ^___^

خوبی هلن؟
چه خبر؟

میسی عسیسم =))... ...^__^
من دیگع باید برم =((((((((((
بعدا میحرفیم فعلا Wink

(03-04-2014، 13:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:10)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافه هلنو25r30

روحیه خشنی داری..!
ورزش خاصی کار میکنی?

با کیی اهورا؟

با پارمیدا

هاع خوبع چون من که معلمه کنگفو کار میکنم =ا

خدا رحم کنه به پروردگار:|
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، Brooklyn Baby ، Roxanna
(03-04-2014، 13:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان
گرفتم
حلهBig Grin
سلام(:
آهـرین!
عـلـیـکBig Grin

(03-04-2014، 13:20)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:14)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآم کـردم؟!فـک کـنـم|:مـهـم نیس|:
ســَلــآمـ فــآطــی|:
مـهـتآب درسـتـه؟!(:
خـوبـی؟!(:
مهی صدآمـ کردن عادت کـــَردَمـ|:
هــَر جور راحتی(: مهی مهتاب مهتابی لامپ چراغ مطالعــه|:
بــَد نــیــســَمـ
یــو چــطــوری؟!
مـخـتـاب لـآمـپ مـهـتـآبـی!
مـنـم فـآطـی فـاخـتـی قـآطـی گـاهـی اوقـات هـم مـمـد!|:
خـوب^_^مـث هـمـیـشـه^_^
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Roxanna
پارمیدا داری تو اینتر چه غلطی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Brooklyn Baby
سلـآم ^ــ^
|:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، Roxanna ، P e D i ، ツClas$i☪ J☯ ツ
هلن تو هم شدی عین اشکانp336
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 128

سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، Brooklyn Baby ، Roxanna
(03-04-2014، 13:19)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:17)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:15)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:14)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^
کی هس؟

خوبی هلن؟
چه خبر؟

بعدا میحرفیم فعلا Wink

(03-04-2014، 13:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:10)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافه هلنو25r30

روحیه خشنی داری..!
ورزش خاصی کار میکنی?

با کیی اهورا؟

با پارمیدا

سپاس شده توسط Roxanna ، Brooklyn Baby ، ҐزاפــــҐ ، ~~SARA:HIVA~~
(03-04-2014، 13:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^
کی هس؟

خوبی هلن؟
چه خبر؟

بعدا میحرفیم فعلا Wink

روحیه خشنی داری..!
ورزش خاصی کار میکنی?

با کیی اهورا؟

با پارمیدا

خو که چی؟
زیاد بد نیس ولی سبک تایی چیی خشن تر بود من ور داشتم عوض قشنگ کبود میکنه =ا
بر اثر تمرین پا هایه من که سبز رنگ میشن =ا
 سپاس شده توسط Roxanna ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
(03-04-2014، 13:20)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:16)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 13:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[ҐزاפــــҐ] چـنـد تـا اکـانـت؟!
6
خـدا زیـاد کـنـه|:

خدا کاری نمیکنه
من زیاد میکنم ! : )
خـوب مـیـشـی.__.
 سپاس شده توسط Roxanna ، ~~SARA:HIVA~~
(03-04-2014، 13:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکـی کیـه داره بـه هـمـه سـپـاس مـیـده؟!

خـیـلـی گُـلـه^_^

سـلـام سـآرا!

سلام گلم

سپاس شده توسط Roxanna ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان