امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی 102

(02-04-2014، 1:03)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم کع عکستو دیده بودم اهوراع
خوجل بود میخندی بامزه میشی

به شما نسخه سالم دادم!
این نسخه ای که اینجاست یکم دس کاری شدهBig Grin
آگهی
(02-04-2014، 1:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکـی خـدایی خعلی بچه بـازی شـده!|:

آخـه خاله پری اومده اعصابم چـیـز شـده!|:

خـالـه پـری نمیدونی کیه نهه؟تـو پ.خ بعدا بت میگم

بـاس بـرم دارم می میرم از دل درد|:خـدافـسی!
ووووووااااااااااوووووووو چ تفاهمی 
منم دارم از دل درد میمیرم الانم بزور اینجام ^_^
گفتگوی آزاد نسخه ی 102 182
(02-04-2014، 1:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:03)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شما نسخه سالم دادم!

ارع دیدم شاهکارتوBig Grin

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
ﺳﻼﻡ ﺳﻼﻡ
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(02-04-2014، 1:08)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شما نسخه سالم دادم!

سلی پ خ دیشبم رسید بهت
(02-04-2014، 1:05)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:02)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 0:58)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 0:56)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 0:49)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان من عکستو ندیدم میشع بزاری دوبارع BlushBlush

ادم قعط بود ؟؟ |:
وااااااااااااااااااااای
دارین نا امیدم میکنین cry girl

نکنه......
نسی؟اره؟خوشت اومده؟
نه باووووووو
عجب غلطی کردم گفتم BlushBlush

خخ دیگع از این غلطا نکنBig Grin

(02-04-2014، 1:09)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:08)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شما نسخه سالم دادم!

سلی پ خ دیشبم رسید بهت

کدوم؟

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(02-04-2014، 1:05)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 0:58)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدم.عسکتوBig GrinBig Grin

صلواتم فرستادی?:|

ممنون نسیم
نسیم کیه؟Tongue
شیطون راستشو بگو چن سالته؟
میدونی چیه؟کپی عمو منی ولی اون نی قلیونه .شوما استیلت خوبهTongueTongue

هجده:|
بله!مچکرم(:
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*
(02-04-2014، 1:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 0:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 0:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 0:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکـی!؟!؟!؟!^_^

فاآطی ^.^
مشغول خوندن گفتگو قبلی بودم -_-
خوبیع؟ (:
رکی^.^
ادامـه بـده!
نـع!|:
تو خوبی؟(:
فاطی ٭_
مغز خر خوردم ؟ /:
هرچی جلو تر میرم یا همه با هم فامیل میشن یا میخوان زن و شوهر شن /:
اصلا صابر باید اسم اینجارو بزاره پسرخور /:
خدا نکنه یه پسر تو جمع دخترا باشه /:
من بدترم /:
تو چرا بدی؟
به چه نکاتی اشاره میکنی رکسانا-__-
افرین
لطف داری :|

(02-04-2014، 1:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکـی خـدایی خعلی بچه بـازی شـده!|:

آخـه خاله پری اومده اعصابم چـیـز شـده!|:

خـالـه پـری نمیدونی کیه نهه؟تـو پ.خ بعدا بت میگم

بـاس بـرم دارم می میرم از دل درد|:خـدافـسی!

باشه بعدا بگو :/
خوب میشی (:
دافض جیگرو ^_^
بابای همع من دیگع رفتم الانشم قاچاقی اومدم

(02-04-2014، 1:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:05)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 0:58)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدم.عسکتوBig GrinBig Grin

صلواتم فرستادی?:|

ممنون نسیم
نسیم کیه؟Tongue
شیطون راستشو بگو چن سالته؟
میدونی چیه؟کپی عمو منی ولی اون نی قلیونه .شوما استیلت خوبهTongueTongue

هجده:|
بله!مچکرم(:
نع برو بالای هجده. TongueTongue
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 112 مهمان