امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی 102

(01-04-2014، 18:26)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــی چــی چــی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بـهـت زنـگ زدم!سـاعـتـای ده یـازده شـب بـود[Big Grin]

بـا تـلـفـن خـونـه!یه آدم عـصـبی اونـور خـط برداشت قلبم اومـد تـو شـورتم!Angel

صـدا هـم خـش خـش میکـرد بـعـدش طـرف قـطـع کـرد|:

(01-04-2014، 18:27)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی :}
بـبـیـن چـقـد جیگر شـدی!:>>
 سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D
آگهی
(01-04-2014، 18:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:25)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:21)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بــلال شدم خودم نمیدونستم ((((:
تو بهم درس نده پیلیز |: برا این کارم همه بهم یه درس میخواستن بدن (((:

سپاس هاتو نمیبنم هوووووووووم ؟ (:
تو خودت شاکرده منی خبر نداری ||:
دختر خله Big Grin خالمون کیه ؟ |:

دختر خله ؟ بزنم دندونات بریزه تو حلقت ؟ Big GrinBig GrinBig Grin
خالمون کیه ؟ |:
خاله ی تو مامانه من خاله ی من مامانه تو ی مسئله ی کاملا ساده ||:
حالا مامانمون کیست |:
منم برم بای دختر خله |: Big Grin

از تو جوب برو در جریان باشی Big Grin
بای پسر خلهBig Grin
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(01-04-2014، 18:30)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـقـد مـن ایـن دو تـا رو دوس داشـتـم!^_^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://static.cloob.com//public/user_data/gen_thumb/n-14-01-29/20/1375f78e0984737ae63a85025b2238f9-425

فااااااااااااااططططططططططططییییییییییی چرا نمیان عکسات ؟؟

اونم که نوشتی منو لویی هم نمیاد ! تو امضات

الـان دوبـاره آپـش میکنم میزارم!
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Allegro، ALONE B0Y، Directioner girl، erfan troll، Sara_5978، ZAHRA LOVE 1D، ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ، ★BlAcK EvIl★

چه قد شولوخه!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-04-2014، 18:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:26)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:27)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی پس ایسان کو؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ی 102 133
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-04-2014، 18:31)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:28)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:23)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متنفرم از ته دل من از اول مهر-_-
ووویی نگو.من عاشق اول مهر م
کیف و کفش نو
دوستای جدیدAngelAngel
خفه شو-_-
:|
چپه شو-_-

نزار یه چی بگم بمونی تو کفش ها -_-
اوهو..چه شوخی خوی جدی شدTongueTongue
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
(01-04-2014، 18:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییییییییییییییییییییییییییییییییغ >___<

تو بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من فک کردم زهرا دختر خالمه !

باهاش قهرم!

ببخشیت !

صدامو از عمد اونجوری کرده بودم بترسه ! خخخخخخخ

گفتی زهرا؟؟

بعد من گفتم بفرمایید خودم هستم !

بعد گفتم شما ؟

تو ج ندادی !

منم قطع کردم!

اه کاش قطع نمیکردم ! :/

عینه عن پشیمونم!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-04-2014، 18:34)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:31)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:28)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:23)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووویی نگو.من عاشق اول مهر م
کیف و کفش نو
دوستای جدیدAngelAngel
خفه شو-_-
چپه شو-_-

من کلا جدیم -_-
اصاب مصاب هم چیزه خوبیه که من فاقدشم -_-
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*
سلــــــــــــــــــــــــــام به همگیـــــــــــــــــــــــــــــHeart
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*
(01-04-2014، 18:36)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 18:34)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو-_-
چپه شو-_-

من کلا جدیم -_-
اصاب مصاب هم چیزه خوبیه که من فاقدشم -_-
خوشبختم.منم یه ادم بیخیال و دارای اعصاب!^_^
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 127 مهمان