موادلازم:
فیله پرتقال:1کیلوگرم
شکر:5/1کیلوگرم
پودرژلاتین:1قاشق سوپخوری
آب پرتقال:یک دوم پیمانه
پوست پرتقال رنده شده:1قاشق چایخوری
یادآوری:برای استریل کردن شیشه بایدبه مدت تقریبی 20دقیقه آن را در آب بجوشانید.
![طرز تهیه مارمالاد پرتقال 1](http://ghatreiedarya.persiangig.com/image/orange%20marmalade/1.jpg)
این مارمالاد برای روی شیرینی! کیک و صبحانه خیلی دلپذیر هستش! مخصوصا برای روی بستنی!![طرز تهیه مارمالاد پرتقال 1](http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif)
فیله پرتقال:1کیلوگرم
شکر:5/1کیلوگرم
پودرژلاتین:1قاشق سوپخوری
آب پرتقال:یک دوم پیمانه
پوست پرتقال رنده شده:1قاشق چایخوری
دستورپخت:
مغزپرتقال رااز دوپوست آن جداکنید.به این ترتیب فیله پرتقال را درآوریدوپوره کنید.اکنون پوره پرتقال رادرقابلمه لعابی بریزیدوهمراه با شکرروی حرارت ملایم قراردهیدوحدود2ساعت بجوشانیدتاشربت آن قوام بیاید.پودرژلاتین راروی آب پرتقال بپاشید و به طریق بن ماری(حرارت غیرمستقیم)حل کنیدوهمراه با پوست پرتقال به مارمالادبیفزایید.آنگاه بعد ازیکی دوجوش از روی اجاق برداریدودرشیشه استریل شده بریزید.یادآوری:برای استریل کردن شیشه بایدبه مدت تقریبی 20دقیقه آن را در آب بجوشانید.
نوش جان!
اینم یه مارمالاد زمستونی! با یه طعم بی نظیر! از اونجا که جوگیر پرتقالم اساسی! ![طرز تهیه مارمالاد پرتقال 1](http://www.pic4ever.com/images/clap.gif)
![طرز تهیه مارمالاد پرتقال 1](http://www.pic4ever.com/images/clap.gif)
![طرز تهیه مارمالاد پرتقال 1](http://ghatreiedarya.persiangig.com/image/orange%20marmalade/1.jpg)
این مارمالاد برای روی شیرینی! کیک و صبحانه خیلی دلپذیر هستش! مخصوصا برای روی بستنی!
![طرز تهیه مارمالاد پرتقال 1](http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif)
![طرز تهیه مارمالاد پرتقال 1](http://ghatreiedarya.persiangig.com/image/orange%20marmalade/2.jpg)