امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی 102

امضامو تغییر بدم؟
گفتگوی آزاد نسخه ی 102 33

آگهی
(01-04-2014، 12:07)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:06)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:01)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 11:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبیع؟
میسی تو چی ؟
مرسی منم خوبم^-^
اواتارت عالی شد^-^

آخه کجایه اواتارش قشنگه 4 بار گذاشته وااااااااای
این آواتارم رو میگه گیج

آره حواسم نبود خوبه قشنگه
مامانم میگ بیا ناهار اما من نیم ساعته ک بیدار شدم Big Grin
ooooooooooohhhh نیم ساعته بیدار شدی خ
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

Star 
(01-04-2014، 12:09)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای قرار بود با دختر خالم راجب نامزدیش بحرفم تو باغمون.
ولی حالا چی؟crying

عزیزم تو مگه پسری که بابات تو رو نگهبان باغ کرده
برادرم نامزد کرده بود بایه دختر مشهدی رفته بود مشهد بعد گفت مراقب باش آخه بابام میگه فرق دختروپسر فقط جنسیتشونه همین.

سپاس شده توسط Andrea
خب من دیگه برم بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:07)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:05)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:04)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:02)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:01)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام روژینا جان
اگه بدونه دزد تو باغش اومده پدرمو درمیارهcry2
دزد؟O.o
یا قمرO.o
چراع پدره تورو در میاره ت که نیاوردیش خودش اومده:|
من باس مراقب باغ میبودم خوابم برد
حالا باید بریم سرخه حصار اه.حالا خوبه باغ اونجا داریم.
ی سوال؟-______-
بله ؟
ت از من بدت میاد؟:/
من ساعت7بیدار میشم6ساعت درس ولی تموم نمیشه.

(01-04-2014، 12:10)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:06)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:04)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:02)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 11:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^-^
خوبی روژی عزیزم ^-*
اوهوم ت خوبی؟^-*
منم خوفم ^-^
وای تعطیلات چ زود تموم شد هیچی درس نخوندم
من هیشکار نکردم:|
8 صفه ریاضی
8صفه زبان
12 صفه علوم
4 صفه عربی
25 صفه ادبیات
زبان ترمیک 100 صفه:|
هیشکودومو انجام ندادم~_~
من زیست فصل اخر امتحان 
ریاضی کل کتاب امتحان 
زبان درس 8 پرسش 
ادبیات از ترم دوم تا اخر امتحان و همین طور دینو زندگی 
فکر کنم اینا باشع ^-*
اوquote='☆★ super star★☆' pid='1740676' dateline='1396343424']
(01-04-2014، 12:06)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:04)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 12:02)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^-^
خوبی روژی عزیزم ^-*
اوهوم ت خوبی؟^-*
منم خوفم ^-^
وای تعطیلات چ زود تموم شد هیچی درس نخوندم
من هیشکار نکردم:|
8 صفه ریاضی
8صفه زبان
12 صفه علوم
4 صفه عربی
25 صفه ادبیات
زبان ترمیک 100 صفه:|
هیشکودومو انجام ندادم~_~
[/quote]
اورین فرزندم تلاشت در حلقم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 97 مهمان