امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 1.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101)

کلا نیکی حوصله نداریاUndecided
[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 239

آگهی
(31-03-2014، 21:54)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 21:51)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 21:47)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 21:46)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 21:44)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!=)

سلام ملود اینجا رو نفهمیدم چی گفتی bazia kia?
گفتم بعضیا کیان?

بعضیا یعنی بیشتر از هفتاد و پنج درصد اینجا همه مطالبشونو کپی میکنن
آره میدونم
این کپی پیست بود که این همه نویسنده داریم =))
وگرنه نویسنده داشیم کم ولی نویسنده ی واقعی!
منم میخوام نویسنده شم چه جوری بشم ;|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
خــدآفض..
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(31-03-2014، 21:57)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 21:55)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان با تو هستما :| ؟؟

کِی نویسنده های دانستنی ها و موضوعات علمی رو اعلام میکنن :| ؟؟

تا اومدم جوابتو بدم پست دادی !

بعد از برکناری مدیران و نویسندگان کم فعالیت ..

همین امروز لیستشو آماده کردم و دادم به صابر که بزودی برکنار کنه ..

وآی مرسی ایما ^__^

منم هستم O_o !! ؟؟ هاع ؟؟

ینی از بس تایپک زدم خل شدم :| !!
 سپاس شده توسط Wanton
(31-03-2014، 21:58)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 21:55)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 21:54)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=1739513 dateline=1396291932]
(31-03-2014، 21:50)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووووووووووووووووووووووووفUndecidedDodgy
آتوسا(1)
چرا پوف؟

(31-03-2014، 21:52)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همه گی  (:

ایمان ی سوال دارم ازت :| ؟؟
سلام میترا گلیWink
سلام پارمیدا (:

عکس نایل میخوای ؟؟ (:
عاشقشم عشقمcry girl
من خودم این عکسشو خیلی دوس دارم ^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/0f9b8b6155c0b8d82.gif
[/quote]

خخخخخ25r30
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(31-03-2014، 21:58)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 21:55)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقاي مدير ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله ؟

خير سرم معذرت خواهي كردم تو صفحه 236
 سپاس شده توسط Wanton
(31-03-2014، 21:59)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآی مرسی ایما ^__^

منم هستم O_o !!  ؟؟ هاع ؟؟

ینی از بس تایپک زدم خل شدم :| !!

گفتم لیست برکناری ها رو آماده کردم !!

باشه ، پیشنهاد میدم ..
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
من امضامو عوض میکنم.
[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 239

(31-03-2014، 21:59)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا نیکی حوصله نداریاUndecided

نه ندارم
من زین میخوامcrying
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
گند زدم اساسی|:
یا علی الان مامانم میاد خونه|=
بچه ها کمک|:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 81 مهمان