13-07-2012، 13:33
درسته حالا میفهمم کهپاکسازی چه کار درستی بوده
|
کشتار مردم عادی شوروی توسط ارتش آلمان نازی در جنگ جهانی دوم |
||||||||||||||||||||||||||
13-07-2012، 13:33
درسته حالا میفهمم کهپاکسازی چه کار درستی بوده
نقل قول: درسته حالا میفهمم کهپاکسازی چه کار درستی بودهپاکسازی کلا چیز خوبیه استالین وهیتلر هردو با پاکسازی کشورشون رو از آلودگی در امان می داشتند.کشور ما هم نیاز داره... ولی میخائیل فرونز بدبخت چه کار کرده بود؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=5782&pid=70429&language=english خداییش من تو بعضی کارای استالین موندم. مثل باز کردن کلیسا ها و...
13-07-2012، 13:42
بقاز کردن کلیسا برای جمع کردن سرباز مهم بود
13-07-2012، 13:46
یعنی استالین داشت مردم رو فریب می داد.
این کارش کمی غیر اخلاقیه. تازه مردم هم در اجرای مراسم مذهبی آزاد گذشت. استالین باید یکنواخت رفتار می کرد ولی خیلی ها باز کردن کلیسا ها توسط وی رو کار خوبی دانستند. کلیسا ها پس از جنگ سرکوب نشدند ولی در دوره خروشچف دوباره سرکوب شدند.
13-07-2012، 13:47
استالین مدئیان رو راحت از میان بر می داشت
حتی اگه اون فرد هیچگاه به مقام بزرگی نرسه حتی فکر کنار زدن استالین هم نباد به ذهن خطور می کرد
13-07-2012، 13:53
من نمی دونم فرونز بدبخت چه مدعی بود؟
رفیق فرونز همیشه ساده زندگی می کرد.به خاطر اینکه می خواست همانند مردم ساده وضعیف باشه هیچ وقت پزشک نمی رفت یا غذای خوب نمی خورد.وی همیشه به کلبه های دهقانان می رفت وبه آنها کمک می کرد دهقانان وکشاورزان وکارگران خیلی وی را دوست داشتند.وی بین همه محبوب بود.دارای بهترین اخلاق در حزب بود. دراینجا دو دهقان فقر تصویر فرونز رو در تک لامپ خانه شان نصب می کنند تازه به فرض اگخه فرونز در اتاق عمل طبیعی مرد.پس چرا دکتران عمل کننده وی یکی پس از دیگری به قتل رسیدند؟
13-07-2012، 13:55
بسه دیگه خیلی از بحث خارج شدید
13-07-2012، 13:55
استالین هست دیگه
این مرد خیلی مروموزه نمی شه فهمید اصلا به خاطر چی و به چی دلیلی ؟! بیشتر اینکه من استالین رو فقط بخاطر زحمت هایی که برای شوروی کرد قبول دارم ودر مقابل بخاطر بعضی از جنایاتش ازش خوش نمیاد مثلا ییوژف رئیس انکاود متهمان رو انقدر می زد که اعتراف کنند خائن هستند بعد تیرباران !
13-07-2012، 22:31
تاپیک بسته شد زیرا:
از بحث بیرون رفتید. بحث کافیه. دیگران خودشون در مورد جنایت المان در شوروی قضاوت میکنن با استفاده از نوشته هایی که همه گذاشتن.
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|