نقل قول: شما می تونید در تایپیک معرفی کتاب ببینید من چندین کتاب معرفی کردم همگی هم معتبرند منابع من از آنهاست.
شما هم هرچی به نفع نازیسم گفتید ما مشکلی تلقی نکردیم.
از موضوع هولوکاست و... گرفته تا جنگ جهانی دوم وبیگناه جلوه دادن هیتلر
اگر به این منوال بود شما می باست محروم می شدید.
آسمان و زمین جاشون عوض شده که شما در یک تایپیک منبع ذکر کردید؟
حالا خوبه من وقتی کتاب معرفی می کنم حداقل دوتاست شما هیچ وقت قبول نمی کنی
باور نداری همین اخیرا تو یه تایپیک در مورد این که سیل پول از غرب به شوروی می رفت نزدیک به 10 کتاب معرفی کردم شما نزدی زیرش؟
محروم؟عجب!
اگر این روند موجب محرومیت است الان شما خیلی وقت بود که باید بن دایم می شدید!
والله بنده به خاطر ندارم این چنین با ایمان از نازیسم تعریف کنم در فلش خور
این شما هستید که دایما قربان صدقه به اصطلاح رفیق کبیر استالین خودتان می روید و چیزی نمانده خود را پای نیکلا ذبح کنید نه من!
بنده در انجمن فلش خور تلاش نموده ام زیاد تعصب نشان ندهم
نقل قول: در قوانین انجمن آمده تبلیغ هر فروم دیگری ممنوع است.
قوانین رو جناب سلطان در تایپیکی گردآوری کردند.
شما نه تنها از طرق امضا بلکه علنا به صورت چپ گرایانه ای کاربران رو دعوت به نازیسم وانجمن خویش می کنید.
پــــــــَ نـــــــــَ پـــــــــــــَ شما به صورت راست گرایانه دارید به اسلام دعوت می کنید
وظیفه مدیر این است:مقابله با هر آنچه مخالف قوانین است
البته مدیری که اختیاراتش را داشته باشد
الان 7 ماهه این هست اگر اشکال داشت حتما تذکر می دادند الان هم اگر تذکر بدهند به روی چشم
ولی تذکر مدیر ارشد به بالا برایم قابل قبول است قابل توضیح این که چنانچه قبل از الان مدیران درجه پایین تر چیزی می گفتند باز هم روی چشم بود ولی الان چون ممکن است شما دست به تحریک دیگر مدیران بزنید به این دلیل
به علاوه بر و بچه های انجمن فلش خور دایما از آپلود سنتر انجمن نازی سنتر استفاده می کنند 10 تا 10 تا عکس آپلود می کنند تعامل خوبی داریم یه آدرس از انجمن مون توی امضامون در مقابل این همه آپلود فکر نکنم چیز زیادی باشد
نقل قول: جو را قبل از آمدن من نازی کرده بودید که بنده کمی جلوی جو را گرفتم ولی این جو هنوز به قدرت خودش باقی هست.من هم قبل از این اقدام شما اعتراضی نکردم.
بسیار پیش آمده که شما تایپیک هایی که کمی به ضرر نازیسم شما بوده رو اعتراض کردید یا بحثو منحرف.
ولی تایپیک های ضد اندیشه های دیگر رو خوب بلدید رونق ببخشید.
قدیمی ترین نازی اینجا بنده هستم با سر و ته 4 تایپیک مربوط به نازیسم
فکر نمی کنم 4 تایپیک در برابر 58 تایپیک چیز زیادی باشد که بتواند جو ایجاد کند!!!علی الخصوص که آن 4 تایپیک هم مربوط به دوران اوایل عضویت بنده در اینجا بود که با جو انجمن فلش خور آشنایی نداشتم
تایپیک های شما در مورد پان اسلاویسم روسی و کمونیسم حدود 13 برابر بنده می باشد حال چه کسی جو ایجاد می کند؟
نقل قول: دستام بشکنه که شمارو برای مدیریت پیشنهاد دادم .این رسم رفاقت بود؟؟آیا من به نازیسم وفعالیت های شما پیش از این اعتراضی کردم.
نیازی به پیشنهاد شما نیست
اگر قرار بر مدیریت بود بنده دوستان بیشتری اینجا داشتم که اگر می خواستم مدیر شوم مطمئنا شرایطم بهتر از شما بود با توجه به این که جزو قدیمی ترین اعضا هستم حاشیه ام هم از شما کمتره و کاربر با انضباط تری نسبت به شما هستم
البته بودم!
به علاوه بنده آنقدر سرم شلوغ بود که نتونم چند جا مدیر بشم
چون غیر از نازی سنتر جاهای دیگه ای نیز برای مدیریت بنده هست
پیش از این هم بله شما به نازیسم و فعالیت های بنده از روز اول اعتراض و توهین کردید از همان روزی که در نازی سنتر به حرف بنده گوش ندادید و انجمن را از پست های خالی از واقعیت تان اشباع نمودید
نقل قول: تخصص اصلی من در این زمینه هست واطلاعاتم بسی بیش تراز شما در این زمینه است.
الان اطلاعات بنده در مورد تاریخ اسلام بسی بسی بسی بیشتر از شماست ولی نمیام جو انجمن رو یهویی کلی عوض کنم
جوابی هم که دادید بی ربط است چون 58 تایپیکی که شما زدید جو کمونیستی و پان اسلاویسم روسی ایجاد کرده است نه 4 تایپیک بنده اونم سال گذشته که میانگین 3 جواب داده شده و دیگه بالا نیومده
شاید شما تصور کنید که فقط من با شما مشکل دارم ولی باور ندارید از دیگر اعضای انجمن بپرسید
مدیران در اولویت اند چون مدیران هستند که عموما شاهد سابقه انجمن بود اند نه کاربران جدید