امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 1.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101)

(31-03-2014، 15:01)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز ایناع افتادن رو دور کل کل-____-
من برم اندکی پست بزارم.....
بلکه شاخشون شکسته شه.....
بایAngel

کی با کی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 169
آگهی
بای=)))
 سپاس شده توسط ʂհმოἶო
(31-03-2014، 15:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:59)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:59)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بزرگترین شخص اینــــــــــــــجا کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بزرگترن؟-_____-

ترن نه ترین
حالا هر چی....
منظور؟؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
رژیــــــHeart__Heart

ایســـــــــــــــــان^__^

مَرَضی!!!!!!(:

نیــــــــکــــــی -__-

ستــــی~__~

فــــآطی  *___*

شمیــــم|:

گــــــــــــــــــــــــــــــــودبـــــــــــــــــــــــــای!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
همگیتون برید اینجا^_____^
شرط میبندم غافل گیر میشید!
طوری که زبونتون بند میاد ~~
خخخخخBig Grin

رژی من اونا رو که آدم حساب نمیکنم!!
براشون مهم نیستن!
اصن نمیدونم دختر دارن یا نه!!
به والله!
البت اگ تعطیل شدن کلاسام قطعی شه-_-
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(31-03-2014، 15:03)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 15:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:59)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:59)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بزرگترین شخص اینــــــــــــــجا کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بزرگترن؟-_____-

ترن نه ترین
حالا هر چی....
منظور؟؟

وا من منظوری نداشتم فقط گفتم کی بزرگترهUndecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدافس دوستان
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe [گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 169
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ~KiAηA~
آیسان این آرتین قاطی کرد ظهر-__-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(31-03-2014، 14:58)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:57)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:51)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم(:
سلآم رکی جوجو(:
سلآم عجیجم(:

چه خفرااا؟!^.^

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(31-03-2014، 15:03)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگیتون برید اینجا^_____^
شرط میبندم غافل گیر میشید!
طوری که زبونتون بند میاد ~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?action=thank&tid=98926&pid=1737789

خخخخخBig Grin

رژی من اونا رو که آدم حساب نمیکنم!!
براشون مهم نیستن!
اصن نمیدونم دختر دارن یا نه!!
به والله!
البت اگ تعطیل شدن کلاسام قطعی شه-_-
واعO.o
من بدون اجازه مامانم نمیتونم اب بخورمO.o
خوش ب حالت-_-
اونوقت کی میاره تورو ؟-_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 108 مهمان