امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 1.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101)

مهری ب اهوراع گفتم نگران نباش ^_^ !! خخ ..

فرین :| نع باو (: مهراوه دستش خورده ب در :| .. !!
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، F A R ! N
آگهی
امیــر بــدع >ـــــــ<

خـآطررو میگـم |:
|:
سلام آتوسآ -__- !!
(31-03-2014، 14:11)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:03)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:00)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 13:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 13:50)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاین :| ؟؟

خب قیافم اینجوریه :| .. دِ (: ؟!

سلام مهراوه^__^
سلام اهورا:|?
چوطوری^________^
میترا^___________^

فریناز اولاخ-_-
جواب سلام واجبه^______^
مهری ،_،
فریناز اسم دخترمه !!!!!! بز بز قندی!!!!!
فری
فرین
فرفره
فری قری
فری فر فوژه
فرررررررر
یکی از اینا صدام کن (:
کله قند نشکن!!^____________^
داری به من میگی اسم دخترت چیه!!
شوهر بچت رو به رخم میکشی!!
زیزیگولو قندی^______^

(31-03-2014، 14:06)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوع  0: هیسسس (: بچه ها میفهمن (:

دستت هم بده همون کسی ک نابودش کرد درستش کنع ^___^

(31-03-2014، 14:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:01)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم مهراوع (: تو هم ک عآلی ^__^

آهوراع (: خب بیا برات اینجوری لبخند بزنم .. گنآه داری (: !!

سلام اهوراع ^___________________^ !!

سلام میتراع:|

Big Grin
خخخخ (: حالا خوب شد ^__^ ؟/:
هییم!
ما چقد کار های مخفی رو خوب بلدیم!!

(31-03-2014، 14:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر باز پیامم نیومد...
نه؟؟؟

وایی میترا^_^

(31-03-2014، 14:01)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:00)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چوطوری^________^
میترا^___________^

فریناز اولاخ-_-
جواب سلام واجبه^______^

خوبم !
تو خوبی?(:
از این بهتر نمیشم!البته به جز دستم-_-
دستت چی شده?
oops
میـترآ
بیا کمکم کن جواب اهورا رو بدم!!
نه نه هیچی نشده!!
داره مث همیشه تایپ میکنه!!

مهرآوع?o_o"
میتراع?o_o"
خخخخBig Grin
منم باور کردم!
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(31-03-2014، 14:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من متنفرم از این شنبه ای که میخواد بیاد ||: ..

منم :| .. حاضرم بمیرم ولی شنبه نیاد ): !!

(31-03-2014، 14:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:11)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:03)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 13:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهراوه^__^
چوطوری^________^
میترا^___________^

فریناز اولاخ-_-
جواب سلام واجبه^______^
مهری ،_،
فری
فرین
فرفره
فری قری
فری فر فوژه
فرررررررر
یکی از اینا صدام کن (:
زیزیگولو قندی^______^

(31-03-2014، 14:06)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوع  0: هیسسس (: بچه ها میفهمن (:

دستت هم بده همون کسی ک نابودش کرد درستش کنع ^___^

(31-03-2014، 14:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:01)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم مهراوع (: تو هم ک عآلی ^__^

آهوراع (: خب بیا برات اینجوری لبخند بزنم .. گنآه داری (: !!

سلام اهوراع ^___________________^ !!

سلام میتراع:|

Big Grin
خخخخ (: حالا خوب شد ^__^ ؟/:
هییم!
ما چقد کار های مخفی رو خوب بلدیم!!

(31-03-2014، 14:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 14:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر باز پیامم نیومد...
نه؟؟؟

وایی میترا^_^

(31-03-2014، 14:01)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم !
تو خوبی?(:
از این بهتر نمیشم!البته به جز دستم-_-
دستت چی شده?
oops
میـترآ
بیا کمکم کن جواب اهورا رو بدم!!
نه نه هیچی نشده!!
داره مث همیشه تایپ میکنه!!

مهرآوع?o_o"
میتراع?o_o"
خخخخBig Grin
منم باور کردم!

خب من دیه گفتم --__-- !! میخوای باور کن میخوای نکن :} !!

تآزه امیر حسینم میدونه (: مگه نع :| ؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(31-03-2014، 14:12)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیــر بــدع >ـــــــ<

خـآطررو میگـم |:
پسرونه گذاشتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=98616
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(31-03-2014، 14:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من متنفرم از این شنبه ای که میخواد بیاد ||: ..

روز نحس!-__-
تو روحت امیر کبیر|:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، F A R ! N
فاطمه جون پیدا نکردم رو سیاتم -_-

غزاله وب رو درست کردم (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe [گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 154
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، இFATEMEHஇ

[quote=ツBlack staR pid=1737417 dateline=1396263041]
هاین :| ؟؟

خب قیافم اینجوریه :| .. دِ (: ؟!

سلام مهراوه^__^
چوطوری^________^
میترا^___________^

فریناز اولاخ-_-
جواب سلام واجبه^______^
مهری ،_،
فری
فرین
فرفره
فری قری
فری فر فوژه
فرررررررر
یکی از اینا صدام کن (:
زیزیگولو قندی^______^

^_^
تصمیم گرفتم اسمه دخترمو بذارم فریناز
اسم پسرمو بذارم فرزین

شوهرمم حق نداره زر بزنه Big Grin
البته من که یه بی اف ندارم
چ برسه به شوهرTongue
[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 154

سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
هیچی نشده!!
من پستی ندادم!!
[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 154
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 58 مهمان