امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 1.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101)

(30-03-2014، 17:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 17:41)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 17:39)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 17:38)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 17:38)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-__-

سلوم ستی ^ـ^

سلوم عخشی خوبی؟^_-

هیم ^.-
ارع ارع ^ــــــــــــ^
تو خوبی؟‌
بلع عالیم ^_^

تازع از خودم یه عکس گرفتم اینقدر خندس Big Grin
عه !!!
برو دیه که قیدتو زدم !
مگه من غیرت ندارم هاع؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(30-03-2014، 17:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـورا ؟!!

خیـلی کثیـفی Big Grin

میدونم-__-تووووف

لطف داری..!Big Grin
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~!
(30-03-2014، 17:43)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 17:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 17:41)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 17:39)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 17:38)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلوم ستی ^ـ^

سلوم عخشی خوبی؟^_-

هیم ^.-
ارع ارع ^ــــــــــــ^
تو خوبی؟‌
بلع عالیم ^_^

تازع از خودم یه عکس گرفتم اینقدر خندس Big Grin
عه !!!
برو دیه که قیدتو زدم !
مگه من غیرت ندارم هاع؟

ارع چرا داری وای منو ببخش|:
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 15

سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(30-03-2014، 17:42)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 17:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـورا ؟!!

خیـلی کثیـفی Big Grin

خیلی هوممم باید ادمش کنم-_-

اوهوم بیشور شدع بزنشDodgy

سپاس شده توسط pink lady ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(30-03-2014، 17:39)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بندع بوقمDodgy
بـلـی شـومـا بـوق به تـوان دویی!

عـه-_-خـوتـو ننـداز بـه داداش من>_<

من اهـورا رو به جـز زنش به هیچکی دیه نمیدم!

نـمـیـزارم ینی!اهـورا هـم بدون اجازه من کـاری نمیکنه!Big Grin
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
اَهـورا دعوتش کُن ب گفتگو با خودت .. !! [همون شخص مورد نظر -_-]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe [گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 15
 سپاس شده توسط pink lady
(30-03-2014، 17:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 17:39)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بندع بوقمDodgy
بـلـی شـومـا بـوق به تـوان دویی!

عـه-_-خـوتـو ننـداز بـه داداش من>_<

من اهـورا رو به جـز زنش به هیچکی دیه نمیدم!

نـمـیـزارم ینی!اهـورا هـم بدون اجازه من کـاری نمیکنه!Big Grin

فاطیRolleyes

اهم اهم Shy
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام.عرفان نیست؟
Thumbs Down 
(30-03-2014، 17:30)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید پارمی من فرار کردم!Big Grin
دیگه چیکر دارم؟!
شمارمو که گرفتم!
و...
دیگع چرا بیام ؟
خخخخخخخ
بابا اینجا2سرباز منو کشتن دارن گریه میکنن.باو نجاتم بدیدaah
نیکی چرا رف؟

زنم كه زشته حالا بريم ببينم عاغامون چه شكليه |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 107 مهمان