12-07-2012، 14:18
نظرتون درباره ی داریوش سوم چیه؟؟
|
نظرتون درباره ی داریوش سوم چیه؟؟ |
||||||||||||||||||||||||||
12-07-2012، 14:18
نظرتون درباره ی داریوش سوم چیه؟؟
12-07-2012، 14:19
ادم ترسو و بی کفایتی بود و به خاطر رسیدن به قدرت وحشی گری کرد
12-07-2012، 14:20
به نظر من امپراتوری شجاع بی نظیر وبا استعداد بود.وی خودش به تنهایی ارابه می توانست براند واز کودکی سواریر کاری رو ماهرانه بلد بود.
حیف که حریف وی اسکندر بود وگرنه داریوش سوم هم فرد قدرتمندی بود وی قربانی خیانت شد.
12-07-2012، 14:25
اون نباید در وسط جنگ فرار میکرد
12-07-2012، 14:30
فرار نکرد.خوب شما هم وقتی ببینی یک وحشی مقدونی داره همه رو سلاخی می کنه وشانسی نداری عقب نشینی می کنی.پادشاه عقب نشینی کرد تا بعدا تجدید قوا کرده وحال اسکندر رو بگیرد ولی اون دونفر که اسمشون رو یادم رفته به داریوش خیانت کرده وکشتنش.
یک سوال داشتم سرنوشت چهار پسر داریوش سوم چه شد؟(بگردیم ببینیم شاید وارث حکومت هخامنشی رو پیدا کردیم)
12-07-2012، 14:32
ولی با اون فرارش نظم ارتش را به هم ریخت من یکجا خوندم امکان پیروزی ما در اون جنگ بزرگ زیاد بود
12-07-2012، 14:42
درسته ما ارتش بزرگی داشتیم چند برابر اسکندر ولی شما هر فرماندهی رو می اوردی اسکندر می زد درب وداغونش می کرد.اون وحشی بود به هیچ چیز پایبند نبود.توروخدا نزارین اسکندر رو آدم خوبی نشون بدن.
12-07-2012، 14:45
در جنگی که خودش فرماندهی میکرد را میگم
12-07-2012، 14:46
من از داریوش سوم و اسکندر خوشم نمیاد.اسکند فقط به خاطر پول به ایران حمله کرد
12-07-2012، 14:51
نقل قول: در جنگی که خودش فرماندهی میکرد را میگمداریوش غالب جنگ ها ضد اسکندر رو خودش فرماندهی می کرد اگر بازی روم توتال وار الکساندر رو بازی کنید متوجه می شید. داریوش هر بار پس از شکست برای تجدید قوا عقب نشینی می کرد واسکندر تصرف می کرد بد ترین شکستش در نزدیکی سوریه بود که باعث شد اسکندر راهش برای فتح مصر هموار شود. ایرانیان در جنگ حتی فیل هم داشتند ولی اسکندر بازهم پیروز شد. ولی هنگام حمله نخست ممنان رودسی می توانست جلوی اسکندر رو بگیرد زیرا هیچ چیز کم نداشت فقط روحیه سربازان ایرانی کم بود به خاطر نارضایتی از حکومت ومالیات زیاد و... واینکه سربازان ممنان رودسی ایرانی نبودند. نمی دونم چرا ما انقدر توی این رشته جنگ ها بد شانسی اوردیم در صورتی که سپاهمون قدرتمند وزیاد بود. | ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|