(29-03-2014، 0:42)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوووووووووووووو تعطیلیم دیگ
(29-03-2014، 0:34)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظور ؟؟؟
(29-03-2014، 0:28)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امتحانای ما تازه از 23 اردیبهشت شروع میشه
اگه زود تعطیل شدیم من چطوری ببینمش ب چ بهونه ای؟؟
هوش سرشاره نسی منو برده تو شک در این لحظه@_@
اینکه فکر کردی اردیبهشت به بعد تعطیلی@_@
ملی چی شده باز
اول صفخه را بخون
(29-03-2014، 0:43)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:42)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نسی من تا حدی تحمل بی احترامی دارم
عرفان بعد اگه دهنم وا شد کسی حق نداره ب من چیزی بگه ها من دارم خودمو کنترل می کنم
من یا اون ؟
اون
تو عرفان 2 شدی