امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】

(27-03-2014، 0:38)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 0:36)اشکان پیشرو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا دوتاتون مینویسم البته یه بار توضیح دادم  درباره آواتارم{ عرفانم شاهده } البته چون دخترین با یه بار متوجه نمیشین باز میگمWink

سمت راستیه تصویر یه نفر به حساب با دستش اسلحه گرفته اما سمت چپیه بدون ترس واستاده و ف.ا.ک. داده معنیشم خودتون دیگه بفهمید { البته فک نکنم متوجه بشید توقعی هم ازتون نیستWink}

این ف.ا.ک هم با اون ف.ا.ک که یه دختر تو تصویر همین جوری سمت دوربین میگیره فرق داره قابل توجه بعضی کوچولو ها

خودتومسخره کن ا:
چشم هر چی شما بگی

(27-03-2014، 0:36)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

==================
بای من رفتم شب خوش
خدا نگهدار عرفان جان شب خوبی داشته باشی با بهتر بگم خواب خوبی داشته باشیHeart
من جنسم بده انگار ساقیم بد بود , ولی فکر نمیکردم تا این حد بود
نمیام خونه من زودتر از یک یکونیم , کسی نیستم که بخوای بهش تکیه کنی
من یه پسربدم یه پسر بد , آره لجنم لجنم لجنم من , ترسی هم ندارم ازجهنم
یه پسر بد ممکنه جو گیر شه, بزنه به سرش یه هو درگیر شه
یه پسر بد ممکنه تهدید شه یه پسر بد نباس هیچ وقت تسلیم شه
آگهی
نسیموبقیه بایییی(:

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(27-03-2014، 0:47)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیموبقیه بایییی(:
شمیم میری من تهنا میمونم

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اشکان پیشرو ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
  کسی نی Undecided
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 123
 سپاس شده توسط ʂհმოἶო
(27-03-2014، 0:52)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 0:47)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیموبقیه بایییی(:
شمیم میری من تهنا میمونم

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اشکان پیشرو ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
  کسی نی Undecided

نسیمی مافردا میخویم بریم شمال اونوخ من خواب می مونم (:
بای

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
من اومدم سیلام-_-
 سپاس شده توسط ʂհმოἶო ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(27-03-2014، 1:02)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدم سیلام-_-
سلام روژِی جون
(27-03-2014، 1:09)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 1:02)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدم سیلام-_-
سلام روژِی جون
خوبی؟^.^
(27-03-2014، 1:11)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 1:09)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدم سیلام-_-
سلام روژِی جون
خوبی؟^.^
خوفم تو خوف شدی

خرووس کجاییHuh

من مانده ام تهنای تهنا گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 123گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 123

بای گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 123
هعی-_-
کی هست؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان