موضوعها: 76
سپاس ها 114
سپاس شده 979 بار در 312 ارسال
حالت من: هیچ کدام
بابا من تازه مشکل بحثمون رو می فهممم
ببینید منظور شما از این که هر کس تو راه کشورش کشته بشه شهیده اینه که این فرد آدم ارزشمندیه من به هیچ وجه تکرار می کنم به هیچ وجه منکر این نیستم حق باشماست حتی کشته های آمریکایی هم برای ملتشون افراد بزرگ و دارای ارزشی هستند خوب تو اون که کی نیست ولی خوب خداییش تو همین جنگ ایران و عراق ما درسته واسه کشته های عراقی ها حرمت قائل بودیم ولی ارزش نه یعنی واسه مون عزیز نبودن ولی واسه خود ملتشون حتما عزیز و ارزشمند بودن
اما اون شهیدی که من می گم دارم توی اسلام رو می گم (ما دو نفر چهار ساعته داریم درباره ی دوتا چیز جدا بحث می کنیم )
من شاید سورنا و آریوبرزن رو شهید (با اون تعریف اسلامی ش )ندونم ولی به اندازه ی شهید همت براشون (مخصوصا آریوبرزن )احترا م و ارزش قائلم و عاشقشونم
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد
امام خامنه ای
موضوعها: 468
سپاس ها 3644
سپاس شده 11902 بار در 4416 ارسال
برای هر ملتی کشته شدگانش شهید محسوب میشوند و ما حق نداریم بگیم که فقط کشته شدگان ما شهید محسوب میشوند
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон
Тэр ... нэртэй байсан
موضوعها: 8
سپاس ها 2934
سپاس شده 760 بار در 368 ارسال
منظور این تاپیک شهادت در راه خدا هستش
و اینکه چرا میگیم شهدای ما در راه خدا شهید شدن اینه که چون اونا در راه دفاع از کشورشون شهید شدن و کشور ما هم اسلامی هستش...
موضوعها: 73
سپاس ها 771
سپاس شده 4250 بار در 793 ارسال
یکی تو کربلا بمیره بش میگن شهید ؟
سپاس ها 3644
اولا این تایپ داره میگه تو جمهوری اسلامی چه کسانی رو شهید محسوب میکنن دوما مگه عراق اسلامی نبود زمان جنگ ایران و عراق پس باید گفت اونها هم در راه اسلام شهید شدن ولی تنها فرقی که ما و عراق داشتین در نژاد بود پس باید بگیم ما در راه کشور شهید دادیم
Тэр ... нэртэй байсан
موضوعها: 76
سپاس ها 114
سپاس شده 979 بار در 312 ارسال
بابا شهید مال ایران نیست مال هیچ کشوری نیست شهید مال اسلامه
اتفاقا نصف دشمنی عراقی ها(حزب بعث)با ما سر اسلامی بودنمون بوده یه کم به خاطرات اون موقع مراجعه کنید
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد
امام خامنه ای
سپاس ها 3644
چرا اطلاعات غلط میدی جنگ ایران و عراق برای حق تصاحب اروند رود بود و مناطق نفتی بود چون تو اون قرار داد الجزایر نوشته شده بود که هردو کشور حق دارن بر روی اروند رود کشتی رانی کنن و 6 ماه قبل از جنگ بین ایران و عراق درگیری مرزی اتفاق افتاد و اخر عراق به بهانه ورود نیروهای ایرانی به قلمرو ابیش در اروند رود به ایران حمله کرد
Тэр ... нэртэй байсан
موضوعها: 101
سپاس ها 15445
سپاس شده 12038 بار در 5212 ارسال
به نظرم این تایپک بسته شه بهترع!
چون بحث دارع به انحراف کشیدع میشع!
بعضیا چرا حقیقت رو قبول نمیکنن....؟