امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیماری عجیب و وحشتناک این مرد هندی ! + عکس

محمد حاسین، مرد هندی که در حال حاضر ۴۴ سال داشته و در شهر “سیناگار” زندگی می کند از یک نوع بیماری بسیار نادر رنج می برد. این سندرم خاص باعث شده است تا طرف راست صورت و سینه وی به شکل ترسناک و زشتی پیدا کند. وی از زمانی که متولد شده بود دارای لکه ای سرخ بر روی صورتش بود که کم کم بزرگ شده و سمت راست سینه وی را نیز پوشانده است. متاسفانه این لکه در صورت وی باد کرده و شکل بسیار نامطلوبی را به این مرد داده است.

متاسفانه خانواده او به دلایل مشکلات مالی نتوانسته بودند او را در زمان کودکی درمان کنند و وی تا دوره بزرگ سالی با این مشکل دست و پنجه نرم کرد. او خود در این مورد می گوید: من در ابتدا متوجه نبودم که با دیگران متفاوت هستم و دلیل آن هم رفتار خوب خانواده و اطرافیان با من بود. اما پس از رسیدن به سن بلوغ و ورود به جامعه بود که من متوجه شدم که تفاوتهایی با دیگران دارم. متاسفانه بسیاری از مردم با من برخورد مناسبی نداشتند و حتی تعدادی تصور می کنند که بیماری من واگیردار است و صورت خود را در مقابل من می پوشانند. من چند بار سعی کردم که ازدواج کنم اما به خاطر این بیماری موفق نشدم.

بیماری عجیب و وحشتناک این مرد هندی ! + عکس 1

او در زمانی که به اندازه کافی رشد کرد به دنبال شغلی گشت تا نهایتا در یک دفتر روابط عمومی به عنوان یک کارمند ساده استخدام شد. وی پس از جمع کردن پول کافی به پزشک مراجعه کرد. پزشکان بیماری وی را سندرم‌ ” haemangioma ” تشخیص دادند که در آن توموری در بدن به وجود می آید که پر از رگهای خونی اضافی و ناخواسته است. وی در هندوستان به زیر تیغ جراحان رفت که متاسفانه به دلیل خونریزی عمل وی ناموفق بود.

وی سپس با دکتر ” میلتون وانر” در نیویورک تماس گرفت تا در مورد مشکل خود مشورت بگیرد. این پزشک بیماری وی را “لکه سرخ” تشخیص دادند که به دلیل درمان نشدن رشد کرده و به این شکل در آمده است. این پزشک در مورد شرایط محمد می گوید: بیماری “لکه سرخ” قابل درمان است اما در این مورد به دلیل عدم درمان و بزرگ شدن عضو کار برای درمان بسیار سخت شده است. اما همچنان امیدهایی برای درمان وجود دارد.

محمد امیدوار است که بتواند با انجام عمل جراحی از این شرایط نجات پیدا کرده و به زندگی عادی خود بازگردد. وی در حال حاضر با مادر و خواهر خود زندگی می کند. پدر او در سال ۲۰۰۸ میلادی فوت کرده است.

میــــگذرد روزی این شبهای دلتنگی ، میگذرد روزی این فاصله و دوری، میگذرد روزهای بی قراری و انتظار ، میرسد همان روزی که به خاطرش گذراندیم فصلها را بی بهار ، و از ترس اینکه بهم نرسیم شب تا صبح را اشک میریختیم
پاسخ
 سپاس شده توسط mohamad66 ، helena ، zeinab ، Albert wesker ، *larmes de Feu* ، saaabaaa ، Azarbayjanliam ، shahriar64 ، noora91 ، elnaz-s ، عاطفه70 ، good girl*
آگهی
وای خدا تاحالا ندیده بودمConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
وقتی داری گناه میکنی چپ و راست رو نگاه میکنی یکبار بالا رو نگاه کن . . .

«اللهم عجل لولیک الفرج» یعنی گناه نکنیم ...!
پاسخ
 سپاس شده توسط s love m ، zeinab
حالم بهم خورد129f وقتی پیر میشه این طور میشه
پاسخ
 سپاس شده توسط zeinab ، mazii
تکراری... من گذاشته بودمDodgy
پاسخ
زامبی
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
پاسخ
اه حالم بهم خورد كاشكي زود تر خوب بشه.crying
نقل قول: بزار تو حال خودم باشم
منو چندتا شمع
بزار تو حال خودم باشم
میخوام چند روزی تنها شم
پاسخ
 سپاس شده توسط zeinab ، Albert wesker ، mazii
(11-07-2012، 15:15)samin90 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه حالم بهم خورد كاشكي زود تر خوب بشه.crying

دیگههههههه خوب نمیشهcryingcryingcryingcrying

وایییConfusedConfusedConfusedConfused
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
پاسخ
بیچارهSadSadSadSadSadSadSad
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Albert wesker
حالم به حم خورد
پاسخ
 سپاس شده توسط mazii
انگار مغزش اومده تو سورتشConfusedConfused
سلام2chw
پاسخ
 سپاس شده توسط mazii

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Lightbulb دنیای تاریک من | my dark world [ عجیب و ترسناک ]
  داستان وحشتناک(یکمی)
  لوگوی جدید ایرانسل و گاف عجیب آن به نقل از رندباز
  داستان واقعی ترسناک درباره اتفاقات عجیب
  حماقت بسیار عجیب و باور نکردنی یک مرد
  مردان عجیب آنهای که جیگر دارند بیان دا خل
  7 اتفاق وحشتناک دنیا طی دو قرن اخیر
Smile ☼عجیب ترین کلاه های دنیــا+عکس☼
  عجیب ترین حیوانات و جونور های عالم!!!!!!!!!!+18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  مردی با عجیب‌ترین اعتیاد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان