امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

مهشید؟!
کوووووو؟crying
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
(25-03-2014، 10:44)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 10:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشید اینا میخوان منو شوهر بدن :hlp:

از خداتم باشه -_-

مامانم یکی رو پیدا کرده بابام قبول نکرد Shy
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘
(25-03-2014، 10:44)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 10:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های!!(^__^)!!
های عمو .. بگم این 1 هـفته باشه خوبه آوآتـآر |: ..!؟ ..

عالی:| ..!؟ ..
(25-03-2014، 10:41)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممممم ؟؟:\
:\
چیراع ؟
کلی اسپم پاک کردم=//
(25-03-2014، 10:43).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زشتع خواهرم×××!
مگه چیکآر کردی؟!
هوم؟
مدیریت کردم=//
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
عمو میشــ, اون عکس شریم و از امضام بردارم !؟ ..

(25-03-2014، 10:46)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 10:44)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 10:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های!!(^__^)!!
های عمو .. بگم این 1 هـفته باشه خوبه آوآتـآر |: ..!؟ ..

عالی:| ..!؟ ..
من خودم و بــآ تو عوضی گرفتم |: ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘
(25-03-2014، 10:45)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امده ام وای وای من امده ام |:
سلام *^__^*
سلـــام=(crying
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Magical Girl
(25-03-2014، 10:46)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 10:41)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممممم ؟؟:\
:\
چیراع ؟
کلی اسپم پاک کردم=//
(25-03-2014، 10:43).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زشتع خواهرم×××!
مگه چیکآر کردی؟!
هوم؟
مدیریت کردم=//
وااای ..خُب اونطوری نگوع!!!
اوخ چیع؟Big Grin
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، *Nafas*
(25-03-2014، 10:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 10:43)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 10:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـلو میس مونــی .. !

|:

يو حالاتان خوب است |:
یس . انــد یو !؟ ..

فاين |:
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 212
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(25-03-2014، 10:45)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امده ام وای وای من امده ام |:
سلام *^__^*

سارا :4chs:

رهی اخره اخرشه !
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Magical Girl ، ✘v!☻lent girl✘
بچه هآ |: ..
گوشیم از دیروز ک مهمون اومد خونمون گم شده،چ کنم؟رو سایلنتم ک هس .. هیچ جا پیداش نکرپم |||:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان