امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

(25-03-2014، 9:55)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 9:51).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم مهشید ^.^

رهی:|
تو کْجا بودی؟من نبودم یاتو ؟
من نبودم!!!
اااااه با بابام دعوام شد××××!Angry...نمیذارع بیام کع!!!
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
امضام خوبه ؟:\
اواتارم خوبه ؟
کچل شید نگید
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، F A R ! N
(25-03-2014، 9:57).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 9:55)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 9:51).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم مهشید ^.^

من نبودم!!!

همدردیم منم نمیذارن الانم یواشکی با گوشی میام.Big Grin
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
سلام):کی هس؟
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 201

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(25-03-2014، 9:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 9:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 9:53).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 9:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 9:46).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه!
نُچ...درحال حاضر بندع شآس میزنم..×××!...آرع

چـند سالتـه شـاس میزنی عمـو جون ؟؟ Big Grin
19 :4chs:

احـسنت به جراٍتت .. اوریـن Big Grin

داش این 100 تا مارو درس میده Big Grin الان انقد مظلومه |:
اِهم.....
ک اینطور.....بعله×!
 سپاس شده توسط Mr.Robot
I M A N_3567

من بـا ایمان عضو شدم اون 3567 از کجا اومد !!
(25-03-2014، 9:56)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوفی مهشید جونم؟

ایهیم ایهیم ^ـــ^
توخوبی عخشی؟؟:\
مهشید؟؟
اینجایی؟عایا ):
باید بات بحرفم
واجبه
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 201

سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(25-03-2014، 9:57).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم مهشید ^.^

من نبودم!!!

هیمممم :\
من با بابام دعوام نمیشه ^ـــــــــــــ^
بیچاره اصن به من کار ندارع ‍:\

فری مو فرفری ^ـــــ^
 سپاس شده توسط F A R ! N ، ✘v!☻lent girl✘
(25-03-2014، 9:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 9:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 9:53).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 9:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 9:46).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه!
نُچ...درحال حاضر بندع شآس میزنم..×××!...آرع

چـند سالتـه شـاس میزنی عمـو جون ؟؟ Big Grin
19 :4chs:

احـسنت به جراٍتت .. اوریـن Big Grin

داش این 100 تا مارو درس میده Big Grin الان انقد مظلومه |:
اوه نـُو ...Big Grin
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان