امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

(24-03-2014، 23:41)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 23:35)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 23:31)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 23:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر ما بیکاریم الآندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 184

دقیقا :|
========
من از بازی اومدم بیرون 
(24-03-2014، 23:27)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 23:24)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایا من تا حالا گفته بودم که این کارو کردم:|
بله عاشق مرضیه شده بودی:ag54:Confuseds32:

من اخر نفهمیدم مرضیه کیه :|

(24-03-2014، 23:31)ساچلين نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

shahin najafi fans in flashkhor.com
اين چيه؟

طرفدارای شاهین
منم شاهینیم^_^

(24-03-2014، 23:35)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 23:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 23:26)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشی لیست دوستاتون باهم فرق داره^___^
دیگه حوصله ی اینو ندارم. بچه برای این که قاطی نشه به من بگید عرفان به اون بگید عرفان 2. اینطوری بهترهWink

به من بگن عرفان 2 :| عمرا من قدمتم از تو بیشتره تاریخ ثبتنام من بیشتر از توبه :| من پیشرفت اینجا و به چشمام دیدم دیدم چه کسایی  جانشونو فدا کردن :| ولی خدایی اینو جوری شد از اون قدیم من موندمو و مکسی ملودیم هست البته من از همشون قدیمیم (البته اگه منظورت من بود Big Grin) نبدوم همینجوری گفتم
منظوره عرفان(مدیر)فک کنم غزال بودن؟_!

میدونم :| گفتم که فهمیده بودم توشم نوشته بودم اگه منظورت من نبود یعنی همین جوری گفتم

یه چی بگییییییییییییییین

آواتارت خوبه
موردتاییدواقع شدازبقیه بهتره^_^

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط Ξrιc logιc
آگهی
درود..
(24-03-2014، 23:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدمت مهم نیست. مهم اینه که من عرفان اصلیم^____^

منو قبلا هزار برابر تو بیشتر میشناختن :| همه اونا رفتن من فقط مونمو و مکسی دقیقا از اون جاییم شروع شد که ملودی مدیر و شدو به ادامشم  دخترای دیگه همرو محروم عبد کردن بیشعورها :|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ERF@N
حوصلم سررفت باو^__-

(24-03-2014، 23:45)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود..

khosh

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(24-03-2014، 23:44)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارت خوبه
موردتاییدواقع شدازبقیه بهتره^_^

پس چی چی فکر کردی Sleepy

بچه ها ما هر موقع حوصلمون سر میره تو محلمون شروع میکنیم به دروغ های عالی گفتن |: یا به عبارتی هر کی بهتر ک* ببنده  :| 
اول کی شروع کنه ؟
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-03-2014، 23:47)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 23:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو قبلا هزار برابر تو بیشتر میشناختن :| همه اونا رفتن من فقط مونمو و مکسی دقیقا از اون جاییم شروع شد که ملودی مدیر و شدو به ادامشم  دخترای دیگه همرو محروم عبد کردن بیشعورها :|

گذشته ها گذشته. الآن چی داری رو کنی‎Tongue
(24-03-2014، 23:47)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سررفت باو^__-

(24-03-2014، 23:45)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود..

khosh
کجا؟0__0
خونه عاقاشجاع^__^
توگفت وگودیگه(>____<)
(محسن)

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

sَ ــلآم...
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

: گــفـتگـوے آزاد 【95】 184
(24-03-2014، 23:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 23:47)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گذشته ها گذشته. الآن چی داری رو کنی‎Tongue

دارنو که همه دارن بستگی داره چی باشه :|
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان