24-03-2014، 23:44
(24-03-2014، 23:41)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2014، 23:35)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2014، 23:31)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم شاهینیم^_^
(24-03-2014، 23:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه قدر ما بیکاریم الآندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
دقیقا :|
========
من از بازی اومدم بیرون
(24-03-2014، 23:27)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2014، 23:24)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله عاشق مرضیه شده بودی:ag54:
ایا من تا حالا گفته بودم که این کارو کردم:|s32:
من اخر نفهمیدم مرضیه کیه :|
(24-03-2014، 23:31)ساچلين نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
shahin najafi fans in flashkhor.com
اين چيه؟
طرفدارای شاهین
(24-03-2014، 23:35)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظوره عرفان(مدیر)فک کنم غزال بودن؟_!
(24-03-2014، 23:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2014، 23:26)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیگه حوصله ی اینو ندارم. بچه برای این که قاطی نشه به من بگید عرفان به اون بگید عرفان 2. اینطوری بهتره
داشی لیست دوستاتون باهم فرق داره^___^
به من بگن عرفان 2 :| عمرا من قدمتم از تو بیشتره تاریخ ثبتنام من بیشتر از توبه :| من پیشرفت اینجا و به چشمام دیدم دیدم چه کسایی جانشونو فدا کردن :| ولی خدایی اینو جوری شد از اون قدیم من موندمو و مکسی ملودیم هست البته من از همشون قدیمیم (البته اگه منظورت من بود) نبدوم همینجوری گفتم
میدونم :| گفتم که فهمیده بودم توشم نوشته بودم اگه منظورت من نبود یعنی همین جوری گفتم
یه چی بگییییییییییییییین
آواتارت خوبه
موردتاییدواقع شدازبقیه بهتره^_^