امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

شروع؟Undecided
آگهی
غزلی سلام.^_^
خوبی خاله؟Tongue
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 174
شرو شد |:
(24-03-2014، 22:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 22:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال. مرضیه دقیقا کدومتونید؟

من مرضیم !

پوریا کیه؟Dodgy
 سپاس شده توسط Dead Silence
(24-03-2014، 22:49)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

♛ℯℛℱἁℵ♛
|: اسمت تو حلقم

به این خوبی : گــفـتگـوے آزاد 【95】 174
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
لوپز کیه
بپرس باو میخوام برم
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
شروع شدبازیBig Grinحال کردی maRzIe در حال پاسخ دادن به سوال lopez میباشد، او باید در پاسخ دادن صادق باشد
(24-03-2014، 22:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 22:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیــم -___- ..

من عمو عرفــان و میخوم .. >_<

غزل من چون عموتم حکمه پدرتو دارم. این پسره ایمان به درده تو نمی خوره. ولش کنkaffe2
هــآ !؟ .. .0.0

ایـن ایمــآن چیکــآرس !؟ ..

عـــمَمــ.. نمیدونــ, |: ..

عمو تـو چی میگـی !؟ ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، بیتا خانومی*
(24-03-2014، 22:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 22:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 22:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال. مرضیه دقیقا کدومتونید؟

من مرضیم !

پوریا کیه؟Dodgy

میخای چیکار ؟!
بری دعوا !Big Grin
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
من لوپزم جنیفرلوپزTongue ینی چی4؟Huh

♛ℯℛℱἁℵ♛ باید یک سوال از ALONE B0Y بپرسد، و ALONE B0Y باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان