امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

shoro konin dg-__-
آگهی
(24-03-2014، 21:16)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 21:13)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 21:11)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 21:10)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 21:07)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخ (: چی کار کنم !!! تک فرزندم !!! نو برادر نو سیستر |: تنهای تنها |:

آخــی .. ! خــو ب مــن چــه (((((:

فک کردم اون بسم الله رو به من گفتی 0_0 زپرشک |:

خــو ب تـو گفتـم دیــه .. ! ولــی نمیـدونم تک فــرزندیـت چ ربطـی ب بســم الله داش ((:
چون ادم وقتی تک فرزند هم صحبت نداره |: منم چون دختر خالم هم سنم بود از این فرصت استفاده کردمو ... Big Grin
خیلی حال داد خیلی وقت بود با یه هم سن صحبت نکرده بودم |:

پــس الــآن نهــآیت استفـآدتــو بکــن (((:
|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(24-03-2014، 21:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا یه لینک بدید به من!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=67981
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(24-03-2014، 21:17)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهــآ بشیــن سره جـآت خـــآنومــی (:

نه دیـــــگه مزآحم نمـــــی شم(:
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
به منم لینک بدین ) :
سلام
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
لینک>_<
Lightbulb 
(24-03-2014، 21:17)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-______- هعووووو
ro.aminaei@yahoo.com
nana
hani
rozhina

غیرایناع نبود شروع کنم ؟
من ناناهستم بزن شروعوAngel
(24-03-2014، 20:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 20:14)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 20:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 20:01)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 19:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشـق شدم ..

داداشتون از دست رفـت ..
بودی |: اسمشم بگم !؟ .. 245

نبـودمــ ـ ..

اسمشو ؟؟

مـن اسمشـو همیـن الان تو اس به یه نفـر گفتم . که اونم خونـه ی فامیلشون مهمونیه !!Huh
بودی ..

لبـو ..

میگـم نبودم .. شدم ..

بگـو اسمشو ..

مَـرَضی  چـِـقد شبیـه مرضـی ... Big Grin  شلغـم ...
مـــیگمــآ تـآزه مامان بزرگ میتراع هم دیدهــ, ..

عـشق داریع 0.O ..
(24-03-2014، 21:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم لینک بدین ) :
سلام

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=67981

بدویید صداشون دراومد!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby
(24-03-2014، 21:18)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 21:16)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 21:13)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 21:11)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 21:10)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخــی .. ! خــو ب مــن چــه (((((:

فک کردم اون بسم الله رو به من گفتی 0_0 زپرشک |:

خــو ب تـو گفتـم دیــه .. ! ولــی نمیـدونم تک فــرزندیـت چ ربطـی ب بســم الله داش ((:
چون ادم وقتی تک فرزند هم صحبت نداره |: منم چون دختر خالم هم سنم بود از این فرصت استفاده کردمو ... Big Grin
خیلی حال داد خیلی وقت بود با یه هم سن صحبت نکرده بودم |:

پــس الــآن نهــآیت استفـآدتــو بکــن (((:
الان 0_0 با کی ؟
میگم 2 ساعت داشتم تو خیابون باش گپ میزدم(; !!! الان رفت خونش !!! |:
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 80 مهمان