امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

(24-03-2014، 19:33)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم |:
دورد|:
بنجعق |:
هاي |:
هلو |:

^_______________________^

(24-03-2014، 19:34)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتر كي ميخواد ^_^

من کلا عکس ندارمBig Grin
من میخوام:>

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
(24-03-2014، 19:33)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اونوقت ما بیکار میشیم:|
خدایی اون انجمن رو به اینجا ترجیح میدی?
اینجا همه لاشخورن :|
دیکتاتوریه محضه :|
اونجا نه .. تبلیغ نمیکنم /:
ولی اونجا بخاطر دلایلی بازدیدش کمه ..
وگرنه از همه نظر ازینجا سرتره =))

لاشخور !
یه جورایی:/
موافقم!
اگه این مشکل رو نداشت محشر بود
من بودم

(24-03-2014، 19:33)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 19:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 19:29)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 19:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 19:27)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون یه مدت محروم بودم -_- :|

در جریان هستم
خب خیلی از بچه باحالا محروم شدن!
بخاطر همون قضیه که جفتمون میدونیم
از اون به بعد دیگه فلش مثه قبلنا نیس-__-
هی:|
اصلا فلش برام مهم نیس :|
اصن نابودم بشه خوشالترم (:
فقط میام برا تجدید خاطرات :v

اونوقت ما بیکار میشیم:|

(24-03-2014، 19:30)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوراع توعکس نداری؟_؟

دخترونه ندارم:|
بامفهومم نیری:<

نچ!
همین زندگی من سایز تو نیس رو دارم:|
(24-03-2014، 19:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 19:33)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاشخور !
موافقم!
من بودم
هزار تا مشکل دیگه ام داره که یسری تازه به دوران رسیده محرومم میکنن بگم =))))
کلیتش و گفتم /:

..

برم ._. بای :|
 سپاس شده توسط ʂհმოἶო ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(24-03-2014، 19:38)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 19:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاشخور !
موافقم!
من بودم
هزار تا مشکل دیگه ام داره که یسری تازه به دوران رسیده محرومم میکنن بگم =))))
کلیتش و گفتم /:

..

برم ._. بای :|

خدافس مریم
Oh(-_-)
 سپاس شده توسط ERF@N ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

لاشخور !
موافقم!
من بودم

(24-03-2014، 19:33)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 19:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 19:29)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 19:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در جریان هستم
خب خیلی از بچه باحالا محروم شدن!
بخاطر همون قضیه که جفتمون میدونیم
از اون به بعد دیگه فلش مثه قبلنا نیس-__-
هی:|
اصلا فلش برام مهم نیس :|
اصن نابودم بشه خوشالترم (:
فقط میام برا تجدید خاطرات :v

اونوقت ما بیکار میشیم:|

(24-03-2014، 19:30)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوراع توعکس نداری؟_؟

دخترونه ندارم:|
بامفهومم نیری:<

نچ!
همین زندگی من سایز تو نیس رو دارم:|

تشکرازکمکت:>:<

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(24-03-2014، 19:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Oh(-_-)

hi[@_@]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(24-03-2014، 19:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 19:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Oh(-_-)

hi[@_@]

سلام(:
آواتارت چه باحاله|:
شاهینه؟
 سپاس شده توسط ERF@N
(24-03-2014، 19:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Oh(-_-)

hi[@_@]

سلاام عرفانی:>

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

سپاس شده توسط ERF@N
سلام.....
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 121
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان