امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

کی کاربرپنهانه؟Dodgy
آگهی
(24-03-2014، 16:55)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم نظروسپاس دادم&_&(=

اون نظرت هم اسپم بود :|
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(24-03-2014، 16:55)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:44)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووووییی عکساش چه خوب بودن ^____^
فقط سپاس دادم -__-

یکی مینوشتی خوب بود میمردی ؟؟ Idea

بعدش امیر (ALONE B0Y) میومد به خاطر اسپم بهم اخطار میداد تو خوش حال میشدی :|

عجـب !! Confused
رفتم نظروسپاس دادم&_&(=

تنـــکیووووووو وری مـــــــــآچ Big Grin
(24-03-2014، 16:53)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:50)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:47)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:44)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:40)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دچار سرخوردگی شدم

چراع:ا

احساس غربت میکنم
=_=

میدرکمت بیاتونظراشرکت کن(:
حوصله هم نارم
پس بهت پیشنهاد میکنم بخوابیr_r

(24-03-2014، 16:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی مینوشتی خوب بود میمردی ؟؟ Idea

بعدش امیر (ALONE B0Y) میومد به خاطر اسپم بهم اخطار میداد تو خوش حال میشدی :|

عجـب !! Confused
رفتم نظروسپاس دادم&_&(=
تنـــکیووووووو وری مـــــــــآچ Big Grin
اگه میدونستم خوشحال میشی زودتراقدام میکردم*_*(=

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط !~IмДи~!
ایمان & شمیم !! |: ارسالاتون اسپمن |: اخطار بدم ؟ Big Grin راستی رشوه هم قبول میکنم Big Grin
 سپاس شده توسط First Star ، !~IмДи~!
سلـــآآم ^ـــ^
|:
 سپاس شده توسط First Star ، Mr.Robot ، ✘v!☻lent girl✘
(24-03-2014، 17:01)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــآآم ^ـــ^

ســـ (;
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
hiExclamation
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، இFATEMEHஇ
(24-03-2014، 17:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 17:01)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــآآم ^ـــ^

ســـ (;

عــن ((:

منــو جلـو دوستـم (رومـینـآ)ضـآیه نکــن ((:
|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(24-03-2014، 17:03).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hiExclamation

ســـــــ (;

(24-03-2014، 17:04)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 17:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــآآم ^ـــ^

ســـ (;

عــن ((:

منــو جلـو دوستـم (رومـینـآ)ضـآیه نکــن ((:
(; این رومینا کیست ؟ |:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان