امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

دچار سرخوردگی شدم
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 82
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
آگهی
(24-03-2014، 16:38)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:37)✘LOv!ηG_ShØw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:33)✘LOv!ηG_ShØw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 16:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!!

تارا خوبی؟؟؟ ^_^

صبـــا !! ^___^
تــو خوبی؟! (:

آره..
تارا J.W میخوری؟؟؟ ((:

آره داری؟! (((:

دیشب خونه پسر عموم خوردیم ^____^
8%
برا تو گذاشتم ((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/77673577358901877612.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 82
 سپاس شده توسط T A R A
اِهــِم(v_v)
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، T A R A
سلووم
نورا(:
تارا(=
فراس که اسمشو نیدونم(=

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط T A R A ، Brooklyn Baby ، Mr.Robot
Salam marzieh♡
Eidet mobarak♥
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
موضوع جـدید و باحال براتون .. + یه سری عکس چهار شنبه سوری باحال از امسـآل

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=97823

سپـآس و نظر یادتون نره ...
 سپاس شده توسط First Star
(24-03-2014، 16:41)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلووم
نورا(:
تارا(=
فراس که اسمشو نیدونم(=

مرضیم|:
سلام خوش اومدی
 سپاس شده توسط ʂհმოἶო
(24-03-2014، 16:41)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلووم
نورا(:
تارا(=
فراس که اسمشو نیدونم(=

این روزا آدم های ناشناس زیادن -___-

سلووم
نورا(:
تارا(=
فراس که اسمشو نیدونم(=
از همون اولم تازه واردا منو ادم حساب نمیکردن |:
 سپاس شده توسط T A R A ، !~IмДи~! ، Brooklyn Baby
(24-03-2014، 16:40)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دچار سرخوردگی شدم

چراع:ا

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان