امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

(24-03-2014، 15:50)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:45)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:43)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخخ امضاتو عوض کردی>Big Grin

بـآز نخ داد ...

نوچــــ نوچ .. خیـلی وقتــه ایـنو گذاشتـم ..!!..SleepyWink

تو چرا طناب میدی؟؟؟؟؟؟؟Big Grin

مـن اصـلا تو رو نگـآه کردم ؟؟ دچـآر مغزدرد شدی ..

برو توی bingsearch ... بزن عکس های باحال فیسبوک ... ببین چی میـآره ...خخBig Grin

حال ندارم دوروزه با احمد حرف نزدم قاطی کردم.
خو بزن !!

من دیشـب ساعت 1 با گوشی داداشم به دوستم زنـگ زدم .. یک ساعت مخشو کار گرفـتم .. نفهمیـد منم ..

یه حآلی داد که .. Sleepy

(24-03-2014، 15:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:47)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:44)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییییش تازه واردا

کی تازه وارده؟؟
تو-_-
نَ من قبلا با اسمه دیگه ای میومدم. تو تو پاسارگاد هم بودی؟
تا عاطفه ای؟O.o

(24-03-2014، 15:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:44)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییییش تازه واردا

کی تازه وارده؟؟

ایـن بچه مشکـل دارع ...

مـدیر انجمنم نشـسته باشه .. میگه وای تازه وارد ..
هر وخ گفتن ع* ت بپر وسط بگو من:|
ایییییش:|

اخـلآقتــ خوده بچـه دو سـآله ..

الـآن اومدی گفتی ایـش تازه واردا چیـو میخواستی ثـآبت کنی ؟؟

مثلآ میخوای بگی خیـلی وقته عضوی ؟؟

چـآییدی ...

باهاتــ دهن به دهـن نمی شم .. چون مدیـرا بهـم گفتـن ایـمان این بچه هست حرفی چیزی نگو .. چند بار گزارش داده ...

فزولی دیگه ..
آگهی
(24-03-2014، 15:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:53)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:47)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو-_-

: گــفـتگـوے آزاد 【95】 76
اوایی^.-

رژی خودمـــــــــــــــ
چیطوری آجی؟؟؟؟؟
خوبم ت خوبی عخشی؟^.^

(24-03-2014، 15:54)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:53)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:52)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره عاطفه م. چطور؟
خو من تورو میشناسم:|

از کجا میشناسی؟Big Grin
بیشور ت منو یادت نی؟-_-

نه کی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط یادمه ی بار پیام دادی گفتی منو (رژی) بیشتردوس داری یا احمدو؟Big Grin
هیــم برم بـآس .. هرسمو در آورد ..
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، P e D i
(24-03-2014، 15:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:53)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:47)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو-_-

اوایی^.-

رژی خودمـــــــــــــــ
چیطوری آجی؟؟؟؟؟
خوبم ت خوبی عخشی؟^.^

اوهوم
دلم واست تنگول شدع؟؟؟؟؟؟
بوست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عایا؟؟؟؟؟؟
^_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
(24-03-2014، 15:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیــم برم بـآس .. هرسمو در آورد ..

نرو

ســــــــــلــــــــــــــــام
(24-03-2014، 15:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:50)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:45)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآز نخ داد ...

نوچــــ نوچ .. خیـلی وقتــه ایـنو گذاشتـم ..!!..SleepyWink

تو چرا طناب میدی؟؟؟؟؟؟؟Big Grin

مـن اصـلا تو رو نگـآه کردم ؟؟ دچـآر مغزدرد شدی ..

برو توی bingsearch ... بزن عکس های باحال فیسبوک ... ببین چی میـآره ...خخBig Grin

حال ندارم دوروزه با احمد حرف نزدم قاطی کردم.
خو بزن !!

من دیشـب ساعت 1 با گوشی داداشم به دوستم زنـگ زدم .. یک ساعت مخشو کار گرفـتم .. نفهمیـد منم ..

یه حآلی داد که .. Sleepy

(24-03-2014، 15:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:47)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی تازه وارده؟؟
تو-_-
نَ من قبلا با اسمه دیگه ای میومدم. تو تو پاسارگاد هم بودی؟
تا عاطفه ای؟O.o

(24-03-2014، 15:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییییش تازه واردا

کی تازه وارده؟؟

ایـن بچه مشکـل دارع ...

مـدیر انجمنم نشـسته باشه .. میگه وای تازه وارد ..
هر وخ گفتن ع* ت بپر وسط بگو من:|

اخـلآقتــ خوده بچـه دو سـآله ..

الـآن اومدی گفتی ایـش تازه واردا چیـو میخواستی ثـآبت کنی ؟؟

مثلآ میخوای بگی خیـلی وقته عضوی ؟؟

چـآییدی ...

باهاتــ دهن به دهـن نمی شم .. چون مدیـرا بهـم گفتـن ایـمان این بچه هست حرفی چیزی نگو .. چند بار گزارش داده ...

فزولی دیگه ..
اصن من بچه ی دوساله :|
دستت درد نگرف اینقد ورور کردی؟:|
خسته نباشی:|
بزرگ بودنم هنر نی -_-
برمــ ! √ ! نرمـ !! .. √

مـوندم ایـن وسط
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘
(24-03-2014، 15:56)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوایی^.-

رژی خودمـــــــــــــــ
چیطوری آجی؟؟؟؟؟
خوبم ت خوبی عخشی؟^.^

(24-03-2014، 15:54)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:53)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:52)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره عاطفه م. چطور؟

از کجا میشناسی؟Big Grin
بیشور ت منو یادت نی؟-_-

نه کی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط یادمه ی بار پیام دادی گفتی منو (رژی) بیشتردوس داری یا احمدو؟Big Grin
دیه با من حرف نزن-_-
بیشور-_-
من میخوام برم ولی دلم نمیاد ب نظرتون چرآ؟

(24-03-2014، 16:00)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:56)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوایی^.-

رژی خودمـــــــــــــــ
چیطوری آجی؟؟؟؟؟
خوبم ت خوبی عخشی؟^.^

از کجا میشناسی؟Big Grin
بیشور ت منو یادت نی؟-_-

دیه با من حرف نزن-_-
بیشور-_-

هوووووووووی وایسا ببینم.
Shocked 
(24-03-2014، 16:00)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام برم ولی دلم نمیاد ب نظرتون چرآ؟

(24-03-2014، 16:00)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی خودمـــــــــــــــ
چیطوری آجی؟؟؟؟؟
خوبم ت خوبی عخشی؟^.^

از کجا میشناسی؟Big Grin
بیشور ت منو یادت نی؟-_-

دیه با من حرف نزن-_-
بیشور-_-

هوووووووووی وایسا ببینم.
عاطفه من دیگه نمیام بای.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 44 مهمان